E. Masiulis kartoja: „V. Baltraitienei laikas atsistatydinti“

Žemės ūkio ministrė Virginija

E.Masiulis reikalauja žemės ūkio ministrės atsakomybės.<br>D.Umbraso nuotr. iš archyvo
E.Masiulis reikalauja žemės ūkio ministrės atsakomybės.<br>D.Umbraso nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 14, 2016, 12:02 PM, atnaujinta May 28, 2017, 11:53 PM

„Sutinka (ministrė – BNS) su daugeliu problemų, toks bejėgiškumas atrodo iš jos pusės – moteris tik dūsauja, kaip ir yra susitaikiusi su ta situacija. Nesusitvarko su savo pareigomis“, – BNS teigė E.Masiulis.

Pasak jo, ketvirtadienį frakcijoje apsilankiusi ministrė neužtikrino, kad ministerija nebebus vienos partijos kadrų įdarbinimo agentūra ir ateityje išvengs galbūt korupcinių sandorių.

„Valstybė dėl „auksinių“ miltų ar pagal partijos liniją aukštose pareigose įdarbinamų veikėjų patiria labai konkrečią finansinę žalą. 332 tūkstančius eurų – tokią sumą neseniai įvardijo Europos socialinio fondo agentūra, nustačiusi viešųjų pirkimų pažeidimus perkant maisto produktus. Neaišku, iš kokių šaltinių šie pinigai bus grąžinti į valstybės kišenę, ir tai – tik vienas viešumon iškilęs atvejis. Galimai korupciniai sandoriai vyksta mokesčių mokėtojų sąskaita“, – frakcijos pranešime cituojamas E. Masiulis.

Anot jo, todėl žemės ūkio ministrė turėtų prisiimti asmeninę politinę atsakomybę ir trauktis iš pareigų, o jei jai tai per sunku, kritiškai įvertinti jos darbą gali sąžiningumą deklaruojantis premjeras Algirdas Butkevičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.