Premjeras rengia pasitarimą dėl maisto produktų kainų

[[ge:lrytas:lrytas:1423804]]

Premjeras A. Butkevičius pirmadienį rengia pasitarimą dėl maisto produktų kainų pokyčių parduotuvėse.<br>T.Bauro nuotr. iš archyvo
Premjeras A. Butkevičius pirmadienį rengia pasitarimą dėl maisto produktų kainų pokyčių parduotuvėse.<br>T.Bauro nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-04-29 11:16, atnaujinta 2017-05-27 05:28

Premjero atstovė Evelina Butkutė-Lazdauskienė BNS pranešė, kad į pasitarimą kviečiamas Ūkio ministras Evaldas Gustas, Lietuvos prekybininkų asociacijos, Statistikos departamento, Konkurencijos tarybos vadovus.

„Statistikos departamento pateikiamoje informacijoje apie kainų pokyčius didelių svyravimų kas mėnesį nėra, tačiau žmonės pastebi, kad kai kurių maisto produktų kainos išaugo gerokai.

Mes suprantame, kad gali būti svyravimų dėl naftos kainos, dėl eksporto situacijos, pasaulinės rinkos tendencijų – tačiau tai, koks didelis kainų pokytis matomas kai kuriose prekybos vietose kai kurioms prekės, stebina ir kelia klausimų“, – pranešime cituojamas premjeras A.Butkevičius.

Anot Vyriausybės vadovo, dėl euro kainos tikrai neturėjo kilti, tačiau labai svarbu tiekėjų ir prekybininkų požiūris, ar jie nepasinaudojo euro įvedimo situacija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.