Lietuvos mamoms – valstybės vadovų sveikinimai

Pirmąjį gegužės sekmadienį

Pirmąjį gegužės sekmadienį švenčiame Motinos dieną, sveikiname savo brangiausius žmones – mamas.<br>V. Balkūno asociatyvi nuotr.
Pirmąjį gegužės sekmadienį švenčiame Motinos dieną, sveikiname savo brangiausius žmones – mamas.<br>V. Balkūno asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 1, 2016, 8:41 AM, atnaujinta May 27, 2017, 1:18 AM

„Mielosios mamos, Jūsų meilę ir šilumą nešamės per visą gyvenimą. Jūsų tikėjimas savo vaikais įkvepia ir gelbsti, drąsina ir neleidžia paklysti. Motinos dienos proga nuoširdžiai sveikinu visas Lietuvos mamas, linkiu daug džiaugsmo, vaikų dėkingumo ir laimės“, – savo sveikinime Lietuvos mamoms sako Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė.

„Jūs dovanojote mums gyvybę. Lydėjote gyvenimo keliu apgaubdamos didele meile, gerumu ir rūpestingumu. Visada skiepijote pasitikėjimą, drąsinote, guodėte ir kantriai mokėte įveikti sunkumus. O svarbiausia – raginote ryžtingai eiti pirmyn ir niekada neprarasti tikėjimo.

Brangiosios, mielosios Mamos, šį gegužės sekmadienį visais Lietuvos keliais skubėsime apkabinti Jūsų, pabūti drauge ir dar sykį išsakyti pačių nuoširdžiausių dėkingumo žodžių. Ačiū Jums už didįjį stebuklą – gyvenimą“, – sakoma Lietuvos Respublikos Ministro Pirmininko Algirdo Butkevičiaus sveikinime.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.