URM perspėja, kad Turkijoje būtina nešiotis asmens dokumentą

Užsienio reikalų ministerija (URM)

URM perspėja, kad Turkijoje būtina nešiotis asmens dokumentą<br>V. Balkūno asociatyvi nuotr.
URM perspėja, kad Turkijoje būtina nešiotis asmens dokumentą<br>V. Balkūno asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 21, 2016, 4:28 PM, atnaujinta May 18, 2017, 4:50 AM

Taip pat ministerija perspėja, kad Turkijoje ketvirtadienį įvedus nepaprastąją padėtį, būtina su savimi turėti asmens dokumentus, taip pat informuoja, kad keliautojai gali susidurti su įvairiais apribojimais: keliuose gali būti įkurti laikini patikros postai, nurodytose teritorijose gali būti įvedamos komendanto valandos, teisėsaugos institucijos gali imtis papildomų saugumo užtikrinimo priemonių.

Lietuvos piliečiams, planuojantiems kelionę į Stambulą arba Ankarą, ministerija rekomenduoja atidžiai stebėti saugumo situaciją vietoje, vengti viešų erdvių, ypač demonstracijų, ir išlikti budrius. Taip pat rekomenduojame atidžiai sekti vietos valdžios institucijų rekomendacijas bei nurodymus ir jais vadovautis. Ankaros ir Stambulo Atatiurko oro uostai veikia įprastu režimu.

Turkijoje esantys Lietuvos piliečiai pagalbos gali kreiptis į Lietuvos užsienio reikalų ministeriją visą parą veikiančiais telefonais +370 706 5 2444, +370 699 83537.

Turkija ketvirtadienį įvedė trijų mėnesių nepaprastąją padėtį, po savaitgalį kariškių mėginto surengti nepavykusio perversmo, kuris nusinešė mažiausiai 290 gyvybių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.