Prisiekė keturi nauji Kauno savivaldybės tarybos nariai

Antradienį vykstančiame

Antradienį vykstančiame posėdyje prisiekė keturi nauji tarybos nariai – jie pakeitė į Seimą išrinktus tarybos narius.<br>M. Patašiaus nuotr.
Antradienį vykstančiame posėdyje prisiekė keturi nauji tarybos nariai – jie pakeitė į Seimą išrinktus tarybos narius.<br>M. Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 29, 2016, 8:42 AM, atnaujinta Apr 16, 2017, 10:04 PM

„Ne vien dirbkite, bet darbe ir džiazuokite ir viskas bus gerai“, – sveikindamas naujus tarybos narius sakė Kauno meras Visvaldas Matijošaitis.

Prisiekė „Vieningo Kauno“ atstovai Saulius Vilius Bartaška ir Karolis Stirbys, pakeitę į Seimą su „valstiečiais“ išrinktus šios frakcijos narius Gediminą Vasiliauką ir Aušrą Papirtienę.

Savo vyrą Kęstutį Pūką, į Seimą išrinktą su „Tvarkos ir teisingumo“ sąrašu, taryboje pakeitė Lina Pūkienė. Tėvynės sąjungos – Lietuvos krikščionių demokratų sąjungos narys Remigijus Skilandis pakeitė į Seimą išrinktą Gintarę Skaistę.

Iš viso savivaldybių tarybose po rinkimų keisis 39 į Seimą išrinkti tarybų nariai. Daugiausiai narių keitėsi Vilniuje ir Kaune.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.