Šiaulių gatves valančiai įmonei – bauda

Šiauliečių pasipiktinimo banga dėl nevalytų gatvių pasiekė ir miesto vadovų ausis. Šiaulių gatves valančiai įmonei antradienį paskirta 600 eurų bauda.

Šiaulių miesto erdves valančiai įmonei skirta 600 eurų bauda.<br>G.Šiupario nuotr.
Šiaulių miesto erdves valančiai įmonei skirta 600 eurų bauda.<br>G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 29, 2016, 4:31 PM, atnaujinta Apr 16, 2017, 8:26 PM

Pirmadienio vakarą ir naktį mieste smarkiai snigo, tad Šiauliai buvo padengti storoka sniego danga. Valymo darbus atliekanti bendrovė „Ecoservise projektai“ naktį nepersistengė, tad rytą miesto gatvėse susidarė mašinų spūstys, o šiauliečiai masiškai vėlavo į darbą.

Šiaulių miesto savivaldybės Miesto ūkio ir aplinkos skyriaus darbuotojai paslaugą teikiančiai įmonei surašė protokolą – konstatavo, kad gatvėse slidu, jos nuvalytos nekokybiškai.

Šiaulių gatvės čiuožyklomis pavirto nebe pirmą kartą – jas tokiomis buvo pavertęs mėnesio pradžioje, kai iškrito pirmasis sniegas. Tada miestiečiai irgi piktinosi, o Šiaulių valdžia tik pagrūmojo paslaugą teikiantiems kelininkams.

Miesto biudžete jau trūksta pinigų gatvių ir šaligatvių valymui. Todėl nutarta Šiaulių miesto tarybos Finansų ir ekonomikos komiteto posėdyje nutarta, jog reiktų papildomai skirti 0,3 mln. eurų. Tiesa, tam dar turi pritarti Šiaulių miesto taryba.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.