Remigijus Žemaitaitis: „Profesionalų Vyriausybė nesugeba padaryti elementaraus darbo“

Opozicinės partijos „Tvarka ir teisingumas“ lyderis Remigijus Žemaitaitis pristatytą Vyriausybės priemonių planą pavadino apgailėtinu ir sakė pasigedęs konkretumo.

Jis sakė, kad šaukiamas „Tvarkos ir teisingumo“ prezidiumo posėdis, kurio metu bus peržiūrimas planas, kuris, pasak R.Žemaitaičio, yra apgailėtinas.<br>J. Stacevičiaus nuotr.
Jis sakė, kad šaukiamas „Tvarkos ir teisingumo“ prezidiumo posėdis, kurio metu bus peržiūrimas planas, kuris, pasak R.Žemaitaičio, yra apgailėtinas.<br>J. Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 3, 2017, 8:22 AM, atnaujinta Apr 8, 2017, 5:11 PM

„Žinių radijo“ laidoje „Opozicija“ penktadienį kalbėjęs „tvarkietis“ sakė pirmiausia nustebęs, kad Vyriausybės planas nebuvo įteiktas opozicijai ir ši negalėjusi su juo susipažinti prieš pristatant.

„Nustebino mūsų partiją, nes kas baisiausia šitas „plano planas ir dar paplanis“, kaip išaiškėjo, nebuvo įteiktas opozicijai susipažinti. Mes per valdančiąją daugumą, per buvusius kolegas, per keletą ministrų gavome tokias ištraukas, jeigu taip galima sakyti“, – kalbėjo R.Žemaitaitis. Jis sakė, kad šaukiamas „Tvarkos ir teisingumo“ prezidiumo posėdis, kurio metu bus peržiūrimas planas, kuris, pasak R.Žemaitaičio, yra apgailėtinas.

„Baisus dalykas yra tai, kad šaukta profesionalų Vyriausybė nesugeba elementaraus dalyko paruošti. Plano planas, turėtų būti Vyriausybės programos išskaidrinimas, bet ten išėjo priešingai: dar labiau bendrom frazėm pasakyta, kalbama apie viską ir matosi, kad yra akivaizdus nesusikalbėjimas tarp Seimo ir Vyriausybės“, – sakė „tvarkiečių“ lyderis.

Jis teigė plane pasigendantis konkretumo: trūksta ne tik konkrečių datų, bet ir priemonių. Pasak R.Žemaitaičio žmonės yra gąsdinami naujais mokesčiais, tačiau jiems pasipiktinus išsigąstama ir kalba apie naujus mokesčius nutyla.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: kokių klausimų vengia prezidentas G. Nausėda?