Tarp kitko. Jei puola priešai, nusipirk reklamos

Galvų futbolas, kadrų kadrilis, su tuo susijusios rietenos ir skandalai – tai kiekvienos kadenciją pradėjusios valdžios mėgstamiausias užsiėmimas. Tačiau dabartiniai profesionalai tą paveikslą dažo savomis, dar neregėtomis spalvomis.

Aurelijus Veryga<br>D.Umbraso nuotr.
Aurelijus Veryga<br>D.Umbraso nuotr.
Vytautas Bruveris
Vytautas Bruveris
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Nov 24, 2017, 11:36 AM, atnaujinta Nov 24, 2017, 11:37 AM

Tie, kurie vienas galvas turėjo priglausti, – patys nukirsdinti, toji, kuri turi kai kurias nukapoti, – pereina į stulbinamą kontrataką. Taip įvykių epicentre sukasi A.Veryga ir jo komanda.

Priešai sveikatos apsaugos ministrą puola, bet jis tvirtai laikosi. Tiesa, užvakar neteko viceministrės A.Bilotienės-Motiejūnienės ir patarėjo D.Bakšos. Jie uždarė ministerijos duris iš karto po to, kai „Lietuvos rytas“ paskelbė Seimo konservatoriaus A.Matulo slapta įrašytą pokalbį su viceministre, kuriame ji skundžiasi patarėjo spaudimu į Valstybinės ligonių kasos vadovo kėdę pasodinti ministro proteguojamą žmogų.

Bet A.Veryga vakar pats perėjo į puolimą ir Specialiųjų tyrimų tarnybai apskundė A.Matulą – esą tai jis spaudė vargšą ministrą ir jam keršija dėl ministerijoje dirbančios savo žmonos reikalų.

Tačiau dar įspūdingesnį atsakomąjį kirtį priešams kirto ministro patarėja korupcijos klausimais N.Černiauskienė.

Beje, ji – kito slapta įrašyto pokalbio, kur kartu su ministru žavėtinai bukai spaudė Panevėžio ligoninės vadovą geruoju palikti postą, žadėdama, kad medikui bus panaikintos bylos (arba iškeltos naujos), dalyvė.

Tačiau kadangi N.Černiauskienė atlieka itin svarbią misiją – kapoja ligoninių vadovų galvas, ji ne tiktai tvirtai sėdi kėdėje, bet ir žiba reklamos šviesoje. Viename portale pasirodė nuostabus interviu su šia pareigūne, kuriame ji liaupsinama ir pati save liaupsina. Interviu pabaigoje smulkiomis raidelėmis parašyta, kad tai reklama. Įdomu, už pačios kovotojos ar ministerijos pinigus nupirkta?

Net jeigu šias liaupses patarėja pirko už savus, sutikite, tai iki šiol neregėtas negirdėtas ėjimas. Štai ką reiškia tikri profesionalai!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.