Seimo Ekonomikos komitetui turėtų vadovauti R. Sinkevičius

Seimo Ekonomikos komiteto pirmininku išrinktas Lietuvos socialdemokratų darbo frakcijos narys, buvęs susisiekimo ministras Rimantas Sinkevičius. Jo kandidatūrai dar turi pritarti Seimas.

Rimantas Sinkevičius<br>T.Bauro nuotr.
Rimantas Sinkevičius<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 13, 2017, 4:38 PM, atnaujinta Dec 13, 2017, 5:04 PM

Praėjusią savaitę Seimas iš komiteto atšaukė kitą šios frakcijos narį Artūrą Skardžių – Antikorupcijos komisija yra pripažinusi, kad jis turi interesų atsinaujinančių išteklių energetikoje ir teikdamas įstatymų pataisas galėjo pažeisti viešuosius ir privačius interesus.

Už tai, kad komiteto narį A. Skardžių pakeistų R. Sinkevičius, praėjusį ketvirtadienį balsavo 95 Seimo nariai, po keturis susilaikė ir balsavo prieš.

Ligšiolinis komiteto vadovas „valstietis“ Virginijus Sinkevičius tapo ūkio ministru, po koalicijos partnerių socialdemokratų skilimo pakeitęs Mindaugą Sinkevičių. Todėl, pagal valdančiųjų susitarimą, atsilaisvinusi komiteto pirmininko vieta atitenka socialdemokratų darbo frakcijai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.