Šį savaitgalį Kauną, Uteną, Klaipėdą ir Jonavą aplankys išskirtinės Didžiosios kalėdinės mugės

Gruodžio vidurys – aktyviausias šventinio sezono apsipirkimo laikas. Keliaujančius į kalėdinių dovanų „medžioklę" šį savaitgalį maloniai nustebins išskirtinės nemokamos mugės.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-12-15 09:26, atnaujinta 2017-12-15 13:15

Gruodžio 16 dieną Kaune „Žalgirio arenoje" ir Utenoje daugiafunkciniame sporto centre, o gruodžio 17 dieną Klaipėdos „Švyturio arenoje" bei Jonavos arenoje pasitiks šimtai prekybininkų iš įvairiausių Lietuvos kampelių ir net kaimyninės Latvijos. Šiuose 4 miestuose vyks „Didžiosios kalėdinės mugės’’.

„Didžiosios kalėdinės mugės" – tai specialus 8 miestų projektas, kur šimtai prekybininkų suburia nuo maisto iki drabužių po vienu stogu ir suteikia galimybę atrasti originalių gaminių už geriausią kainą.

Festivus.lt organizuojamų nemokamų renginių ciklas prasidėjo jau gruodžio 9 dieną Vilniuje LITEXPO, gruodžio 10 dieną aplankė Marijampolę ir Šiaulius. Tūkstančiai lankytojų užtvindė miestų arenas, trokšdami atrasti išskirtinių gaminių. Turas toliau tęsis Kaune, Utenoje, Klaipėdoje Jonavoje bei gruodžio 23 dieną Alytuje.

Gruodžio 16 d. - „Didžioji kalėdinė Kauno mugė"(https://www.facebook.com/events/1616229485088411/)

Nuo 10 iki 16 val. didžiausia Baltijos šalyje „Žalgirio arena" priplūs šimtais šventinės atributikos, interjero detalių, mados atradimų ir kalėdinių puošmenų gaminiais. Specialiai čia veiks ir mados zona „Design for life". Gerai žinomi prekės ženklai ir smulkūs gamintojai kvies Kauno miesto gyventojus ir svečius į išskirtinį nemokamą renginį atrasti originalių gaminių. Pirmuosius lankytojus pasitiks nemokami spaudos leidiniai bei specialūs sveikatingumo klubo „Impuls" pakvietimai.

Gruodžio 16 d. - „Didžioji kalėdinė Utenos mugė"(https://www.facebook.com/events/1921137828136131/)

Tą pačią dieną kaip ir Kaune 10-16 valandomis Utenos daugiafunkcinį sporto centrą, K.Donelaičio g. 38, džiugins maisto, šventinės atributikos ir dovanų gausa. Uteniškiai čia atras išskirtinių maisto produktų, standartinėse parduotuvėse neatrandamų gaminių. Pirmųjų lankytojų taip pat lauks nemokami spaudos leidiniai.

Gruodžio 17 d. - „Didžioji kalėdinė Klaipėdos mugė"(https://www.facebook.com/events/324327481352463/ )

Tuo tarpu, Klaipėdos „Švyturio areną" kalėdinė mugė džiugins jau sekmadienį nuo 10 iki 18 valandos. Čia mažus ir didelius kvies kone 300 prekybininkų nuo maisto iki pramogų, įsikurs ir stileivoms aktuali mados zona „Design for life". Specialiai šioje mugėje vyks tortų ir desertų pamokos, kurias galės stebėti visi susirinkusieji. Lankytojus pasitiks nemokami spaudos leidiniai.

Gruodžio 17 d. – „Didžioji kalėdinė Jonavos mugė"(https://www.facebook.com/events/1838015583178480/ )

Jonavos arenoje, Žeimių g.17, „Didžioji kalėdinė mugė" vyks nuo 10 iki 17 val. 100 iš visos Lietuvos atvykusių prekybininkų, ūkininkų, gamintojų čia siūlys nuo šviežių maisto produktų iki išskirtinių dovanų idėjų. „Jonavos" arena virs kalėdiniu miesteliu po stogu, kur šventinės staigmenos lauks nuo didelio iki mažo. Mugėje rasite: nuo maisto iki drabužių, nemokamai dalijamų leidinių ir net sutiksite mylinčių ir rūpestingų namų beglobiams gyvūnams ieškančią „Penktą koją".

Renginių centre – gerumo akcijos

„Didžiosios kalėdinės mugės" šiemet skleidžia ypatingą žinutę – tai taps vieta susiburti, šildytis šventinio laikotarpio bendrystės ir artumo jausmu, kurti tradiciją šventes pasitikti su artimaisiais, o gerumu pasidalyti su aplinkiniais. Todėl prie mugės šliejasi projektai „Ištiesk pagalbos ranką" ir „Už spalvingą ir teisingą vaikystę".

Pirmasis projektas akcentuos nepasiturinčių šeimų problemas. Bus skatinama siųsti šilčiausius linkėjimus šeimoms, kurias kartais aplenkia Kalėdų Senelis. Jo kuriamas stebuklas dėl finansinių sunkumų aplenkia dažnus namus, kuriuose mažos širdutės, prisipildžiusios laukimo, lieka neišgirstos. Prie įėjimo į mugę lankytojų lauks specialios daiktadėžės. Į jas rinksime savanoriškai aukojamas dovanas: knygas, žaislus, žaidimus, saldainius – viską, ko vaikai laukia Kalėdų rytą, galėsite atnešti iš namų arba nupirkti mugėje.

Nuoširdų palaikymą skleis ir projektas „Už spalvingą ir teisingą vaikystę". Renginyje vaikai kartu su tėvais, naudodami specialią techniką, pieš ant vandens. Ebru technika kurtus atvirukus lankytojai galės parsinešti namo, o už darbelį renkamos aukos bus skirtos vaikams, sergantiems onkologinėmis ligomis.

Originalūs atradimai – tik mugėse

Nors prekybos centruose jau driekiasi dovanų ištroškusių žmonių eilės, tačiau šiemet jas užsimojęs išgelbėti išskirtinis projektas – „Didžiosios kalėdinės mugės" kvies visus neabejingus kokybiškoms ir išskirtinėms dovanoms: Kaune ir Utenoje – šeštadienį, Klaipėdoje ir Jonavoje – sekmadienį. Na, o gruodžio 23-iąją vyks ir paskutinis mugių turo renginys, kuris aplankys Alytaus areną nuo 10 iki 17 valandos.

Vienetinių gaminių, originalių atradimų, iš užsienio atvežtų gaminių ir pramogų kupini neįprasti kalėdiniai miesteliai po stogu vienai dienai suburs neįtikėtiną kalėdinę dvasią visiškai nemokamai, tad keliauk su visa šeima.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kada JAV ginklai pasieks Ukrainą?