Seimo pirmininkas apie neteisėtai R. Karbauskio laikomus danielius: „Šitie gyvūnai gražūs“

Seimo pirmininkas Viktoras Pranckietis „Žinių radijo“ laidoje „Pozicija“ sakė, kad nesidomi žiniasklaidoje pateikiama nevienareikšmiška informacija apie valstiečių pirmininką Ramūną Karbauskį. Dienraščiui „Lietuvos rytas“ pavyko išsiaiškinti, kad R.Karbauskiui priklausančioje teritorijoje, prie Meilės įlankos, ganosi neteisėtai uždaryti danieliai. Visgi, Seimo pirmininkui žinoma tik tiek, kad šie gyvūnai yra gražūs.

 lrytas.lt fotomontažas
 lrytas.lt fotomontažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 7, 2018, 8:45 AM

„Neturiu čia jokios pozicijos, aš nežinau tos padėties, nieko apie tuos danielius. Žinau tik tiek, kad jie yra gražūs gyvūnai. Nesigilinau, nežinau tos pozicijos, ten R.Karbauskio privati valda, tegul jis ir išsprendžia“, – „Žinių radijo“ eteryje sakė V.Pranckietis.

Žurnalisto paklaustas, kaip jaučiasi, kai Lietuvos valstiečių ir žaliųjų partija vadinama kišenine, nes bendrąją nuomonę priima partijos pirmininkas, Seimo vadovas, teigė, kad tai vyksta tik žiniasklaidos dėka. „Žinote, pagal tai, kiek skirta R.Karbauskio asmeniui dėmesio, manau, kad šiuo metu dauguma žiniasklaidos dirba kaip politinė reklama, tam pačiam R.Karbauskiui. ir ta nuomonė tokia yra dabar suformuota. Kai kiekvieną dieną randame apie žmogų parašyti kažką „gero“, tai ta nuomonė yra suformuota vienareikšmiškai“, – sakė Seimo vadovas.

Tuo pačiu grįždamas ir prie gana seno valstiečiu argumento. „Tokia intriga tik toliau tęsis, ir čia vėl turime grįžti prie diskusijos pačios pradinės. Kad rinkimus laimėjo ne tie, kurie turėjo. Ir tai tęsiasi jau pusantrų metų“, – sakė Seimo vadovas, pridurdamas, kad gilinsis į Seimo, o ne į atskiro asmens reikalus. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.