Eligijaus Masiulio šeimoje – skaudi netektis

Buvusio Liberalų sąjūdžio lyderio Eligijaus Masiulio šeimoje – skaudi netektis. Apie tai, kad neteko tėvo, naujienų portalui lrytas.lt patvirtino pats E. Masiulis. „Mirė tėtis“, – liūdną žinią telefonu patvirtino buvęs politikas.

Eligijus  Masiulis patvirtino žinią, kad šeimą ištiko skaudi netektis.<br>T.Bauro nuotr.
Eligijus Masiulis patvirtino žinią, kad šeimą ištiko skaudi netektis.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-04-30 12:47, atnaujinta 2018-04-30 17:57

E.Masiuliui pastarieji keli metai buvo pilni įtampos. Teismui perduota politinės korupcijos byla, kurioje buvęs Liberalų sąjūdžio pirmininkas E.Masiulis yra įtariamas dėl prekybos poveikiu, kyšininkavimo ir neteisėto praturtėjimo.

Skandalai prasidėjo dar 2016 metų gegužės mėnesį, kuomet E.Masiulis, kaip įtariama, iš koncerno „MG Baltic“ viceprezidento Raimondo Kurlianskio priėmė 106 tūkst. eurų kyšį. E.Masiulis savo kaltę iki šiol neigia ir neseniai surengęs spaudos konferenciją aiškino savo poziciją dėl pateiktų kaltinimų.

Praėjusį savaitgalį „Lietuvos rytui“ paviešinus E. Masiulio ir D. Grybauskaitės susirašinėjimą užvirė dar vienas skandalas, kurio epicentre atsidūrė buvęs liberalų sąjūdžio lyderis.

 „Lietuvos rytui“ pavyko gauti prezidentės D.Grybauskaitės elektroninio susirašinėjimo su politinės bylos įtariamuoju E. Masiuliu įrodymų. Šie laiškai atskleidžia iki šiol neregėtų intrigų.

Apie jas detaliau galite perskaityti dviejose tyrimo dalyse:

Pirmąją dalį rasite čia.

Antrąją – čia.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.