Brandos egzaminus vertins elektroniniu būdu

Šiais metais dviejų mokomųjų dalykų – fizikos ir informacinių technologijų – valstybinių brandos egzaminų (toliau – VBE) kandidatų darbus vertintojai vertins elektroninėje vertinimo aplinkoje nuotoliniu būdu.

D.Umbraso nuotr.
D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 18, 2018, 1:59 PM

Nacionalinis egzaminų centras pasirašė sutartį su Didžiosios Britanijos kompanija RM Education Ltd, kuri teikia mokinių pasiekimų elektroninio vertinimo paslaugas daugiau kaip 150 šalių ir bendradarbiauja su tokiais vertinimo centrais kaip Cambridge Assessment, Lenkijos centrine egzaminų komisija, tarptautinio bakalaureato programą įgyvendinančiomis institucijomis.

Informacinių technologijų VBE saugaus ir teisėto informacijos ir interneto naudojimo, tekstinių dokumentų maketavimo ir skaitinės informacijos apdorojimo skaičiuokle užduočių ir fizikos VBE užduočių kandidatų atliktys ir bus vertinamos RM Assessor vertinimo platformoje.

Informacinių technologijų VBE programavimo dalies kandidatų darbų vertintojai, kurie jau turi elektroninio vertinimo patirties, taip pat šiemet pradeda vertinti nuotoliniu būdu jiems sukurtoje elektroninėje vertinimo aplinkoje.

Vertintojai, dalyvavę mokymuose, įvertino šias aplinkas kaip lanksčias, intuityviai valdomas ir efektyvias. Vertintojai elektroninėje vertinimo aplinkoje vertins nuotoliniu būdu – prie jos galės jungtis jiems patogiu laiku ir iš jų pasirinktos darbo vietos. Informacinių technologijų VBE kandidatų darbų vertinimas prasideda gegužės 18 d., fizikos VBE kandidatų darbų vertinimas prasidės gegužės 24 d.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.