Gražus policininkų poelgis su močiute abejingų nepaliko

Lietuvos policijos feisbuko sienoje dažnai galima išvysti už širdies griebiančių istorijų, kai policijos pareigūnai, vykdydami pareigą, nepamiršta žmogiškumo ir atjautos. Ketvirtadienį pasirodė dar viena istorija, kurios heroje tapo senyvo amžiaus moteris.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 14, 2018, 4:45 PM, atnaujinta Jun 14, 2018, 4:48 PM

„Šiandien į Vilniaus kelių policiją užsuko močiutė. Ji nebuvo padariusi jokio kelių eismo taisyklių pažeidimo, o tiesiog ieškojo 5-ojo policijos komisariato. Kadangi artėja metas, kai bus mokamos pensijos, senolei labai reikėjo naujo paso, kadangi senąjį, neaiškiomis aplinkybėmis, prieš porą dienų prarado.

Kadangi močiutė sunkiai vaikščiojo, o Migracijos valdyba, kurioje keičiami asmens dokumentai, yra kitame miesto gale, policijos pareigūnai pasisiūlė ją pavežėti. Šiame padalinyje senutė buvo nufotografuota, užpildyti visi būtini dokumentai. Kadangi senolė su savimi neturėjo pinigų, pareigūnas sumokėjo už naujuosius dokumentus 4.30 Eur ir su laikinu dokumentu parvežė senolę namo. Kai bus pagamintas naujas pasas, senutei jis bus atvežtas tiesiai namo.

Už tokios paprastos, bet šiandien didžiausią rūpestį kėlusios problemos išsprendimą, močiutė dėkojo pareigūnui ir žadėjo melstis už visą Lietuvos policiją“, – rašoma feisbuko įraše.

Internautai netruko pastebėt gražaus poelgio, per kelias minutes pozityvi žinutė ėmė plisti, susilaukė daug gražių komentarų ir kelių šimtų patiktukų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.