Seimo salėje – netikėtas sveikinimas P. Gražuliui: „Petrai, būk vyras“

Triukšmas dėl naujienos apie nesantuokinę Petro Gražulio dukrą, atrodo, greit nenurims. Ketvirtadienį paaiškėjo, kad politikas su palangiške balandį susilaukė kūdikio, nors dar nėštumo metu moterį ragino pasidaryti abortą, o gimus vaikui iki šiol jo neaplankė. Po tokios žinios pasipylė įvairios nuomonės.

 Petrą Gražulį pasveikino Agnė Bilotaitė.<br> lrytas.lt koliažas
 Petrą Gražulį pasveikino Agnė Bilotaitė.<br> lrytas.lt koliažas
 P.Gražulis savo socialinio tinklo paskyroje pasidalijo šmaikščiu vaizdeliu.<br> Facebook.com nuotr.
 P.Gražulis savo socialinio tinklo paskyroje pasidalijo šmaikščiu vaizdeliu.<br> Facebook.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jun 22, 2018, 10:36 AM, atnaujinta Jun 22, 2018, 5:50 PM

O štai penktadienį Seime surengtame nenumatytame posėdyje P.Gražulis sulaukė netikėtų sveikinimų. Su dovanų maišeliu rankose jį pasveikino konservatorė Agnė Bilotaitė, kuri pati prieš mažiau nei metus susilaukė pirmo sūnaus.

Posėdyje, rankose laikydama krepšelį, prikrautą kūdikiui skirtų daiktų, A.Bilotaitė kreipėsi į penkto vaiko susilaukusį Seimo narį: „Vakar visi girdėjote žinią, kad mūsų kolega P.Gražulis susilaukė dukters. Labai nuoširdžiai noriu pasveikinti ir palinkėti būti tikru vyru.

Petrai, būk tikras vyras, prisiimk ne tik materialinę atsakomybę, bet ir moralinę. Čia tau smulki dovanėlė, kad nuvažiuotum pas savo dukrą.“

Pasveikinusi P.Gražulį konservatorė jam įteikė krepšelį su dovanomis, o jos sveikinimas parlamento plenarinių posėdžių salėje buvo palydėtas plojimais.

Pats P.Gražulis atrodė pamalonintas sveikinimų ir sakė: „Visą laiką konservatoriai mane tik puola, pirmą kartą pasveikino.“ Jis taip pat pridūrė, kad linki A.Bilotaitei susituokti ir gyventi santuokoje.

„Lietuva – stebuklų kraštas. Moterį, teigusią, kad 10 metų negali susilaukti vaikų, „pagydžiau“ nuo nevaisingumo! Tuo metu žiniasklaidoj esu puolamas dėl to, kad Lietuvai padovanojau dar vieną pilietį. Jei jau toks stebukladarys esu, gal reikėtų mesti Seimą ir įkurti vaisingumo kliniką?“ – socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje rašė politikas praėjus parai po skandalingos žinios paviešinimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.