Dėl maratono galimi eismo ribojimai pasienyje su Baltarusija

Sekmadienį rengiamas maratonas nuo Druskininkų iki Gardino Baltarusijoje, dėl jo galimi eismo ribojimai vykstant per Raigardo – Privalkos punktą.

Raigardo pasienio punktas.<br>A.Vaitkevičiaus nuotr.
Raigardo pasienio punktas.<br>A.Vaitkevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 15, 2018, 11:08 AM

Valstybės sienos apsaugos tarnyba (VSAT) informuoja, kad maratono dalyviai 8 val. startuos Druskininkuose, o finišuos Gardine. Sportininkai valstybės sieną kirs Raigardo – Privalkos punkte.

Pasieniečiai užtrukti nenorintiems keliautojams pataria maratono metu (maždaug nuo 8 iki 10 val.) rinktis kitus kontrolės punktus. Pasienio ruožo gyventojai sieną kirsti galės per netoliese esantį Latežerio – Pariečės vietinio eismo kontrolės punktą. Kitiems asmenims artimiausias yra Šalčininkų – Benekainių tarptautinis kontrolės punktas.

Šis tarptautinis draugystės maratonas organizuojamas aštuntus metus iš eilės. Jo metu sportininkai įveikia 42 kilometrus 195 metrus Baltarusijos ir Lietuvos teritorijomis.

Per parą per Raigardo – Privalkos punktą sieną į abi puses vidutiniškai kerta apie 1300 transporto priemonių ir apie 2400 asmenų.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.