Liberalai rinkimuose dalyvaus kaip partija – komitetų nekurs

Trečiadienio vakarą posėdžiavusi Liberalų sąjūdžio valdyba galutinai apsisprendė dalyvauti kitais metais vyksiančiuose savivaldybių tarybų rinkimuose. Liberalų sąjūdis rinkimuose kels savo kandidatus į merus ir miestų tarybas sudarant partijos kandidatų sąrašus visose savivaldybėse.

Eugenijus Gentvilas. <br>R.Danisevičiaus nuotr.
Eugenijus Gentvilas. <br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 19, 2018, 10:17 AM

„Galutinai apsisprendėme rinkimuose dalyvauti kaip partija, ne kaip rinkiminiai komitetai. Buvo diskusijų tarp partijos narių, valdybos narių – tai yra normalus procesas, svarstėme ir kalbėjomės, kokį kelią būtų tikslingiausia pasirinkti. Nusprendėme visose savivaldybėse kelti partijos kandidatus į merus ir miestų tarybų narius“, – valdybos posėdžio sprendimus komentavo Liberalų sąjūdžio pirmininkas Eugenijus Gentvilas.

Valdyba taip pat nusprendė, kad partija dalyvaus kitais metais vyksiančiuose rinkimuose į Europos Parlamentą. Partijos kandidatų į Europos Parlamento rinkimus sąrašas bus sudaromas rudenį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.