Patriotinės organizacijos ragina Vygaudą Ušacką dalyvauti prezidento rinkimuose

Trylika patriotinių laisvės kovotojų ir tremtinių organizacijų kreipėsi į ambasadorių Vygaudą Ušacką, ragindami jį dalyvauti 2019 m. įvyksiančiuose Lietuvos Respublikos Prezidento rinkimuose.

Vygaudas Ušackas.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Vygaudas Ušackas.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Vygaudas Ušackas.<br>M.Patašiaus nuotr.
Vygaudas Ušackas.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2018-08-07 16:41, atnaujinta 2018-08-07 16:44

„Pažįstame ambasadorių Vygaudą Ušacką kaip tremtinių sūnų, Lietuvos patriotą, tarptautinės politikos autoritetą, daug prisidėjusį prie sėkmingos šalies integracijos į ES ir NATO struktūras, darnią, pilietišką šeimą sukūrusį vyrą. Tai žmogus ne kartą parodęs savo tarnystę Lietuvai ir jos žmonėms, jaunimo pilietiškumo projekto „Misija Sibiras“ iniciatorius ir globėjas. 

Su viltimi laukiame Ateities Lietuvos prezidento rinkimų ir siekiame, kad Lietuvos piliečiams būtų suteikta pasirinkimo galimybė.

Žinodami  Jūsų, Vygaudai, tarptautinio darbo patirtį, autoritetą diplomatiniuose sluoksniuose, pritardami Jūsų pristatomai „Laiminčios Lietuvos“ programai ir vertindami Jūsų šeimos pilietiškumą,  požiūrį ir paramą  istorinės atminties projektams, kviečiame  dalyvauti Respublikos prezidento rinkimuose, esame pasirengę Jus remti ir kviečiame kitus prisidėti“, – sakoma viešame kreipimesi, kurį pasirašė 13 patriotinių, laisvės kovotojų ir tremtinių organizacijų. 

Viešą kreipimąsi į ambasadorių Vygaudą Ušacką pasirašė Lietuvos politinių kalinių sąjunga, Lietuvos laisvės kovotojų sąjunga, Lietuvos politinių kalinių ir tremtinių bendrija, Lietuvos laisvės kovotojų sąjunga, Krašto apsaugos bičiulių klubas, Vilniaus vietinės rinktinės apygarda, Lietuvai pagražinti draugija, Lietuvos laisvės kovotojų sąjunga, Lietuvos kariuomenės savanorių draugija, Vilniaus rokiškėnų klubas „Pragiedruliai“, Gervėčių klubas, Vilniaus zarasiškių bendrija „Ežerėnai“ ir Vilniaus molėtiškių draugija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: įvykiai Sakartvele – nauja kova tarp Rusijos ir Vakarų?