P. Gražulio tonas švelnėja – dirbs ten, kur pasakys Seimas

Parlamentaro Petro Gražulio tonas švelnėja, anot Seimo pirmininko Viktoro Pranckiečio, šiuo metu Kultūros komitete dirbantis politikas pritars Seimo nuomonei, ir eis dirbti ten, kur jam bus paskirta.

Petras Gražulis.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Petras Gražulis.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 20, 2018, 10:49 AM

Apie tai Seimo vadovas žurnalistams ketvirtadienį kalbėjo Seime. „Kalbėjau su juo, jis sakė, taip, paklus Seimo valiai“, – kalbėjo V.Pranckietis.

„Kol kas dar neturime sprendimo, reikia gauti žmones kitur pakeisti. Laukiame kitų frakcijų pasiūlymų, kas kur gali išeiti dirbti į kitą komitetą, kas turi perteklines kvotas. Nes pajudėjimas įvyko dėl to, kad Vytautas Juozapaitis išėjo iš Kultūros komiteto. Tada prireikė žmonių kaitos, tokiu būdu ta grandinė ir sujudėjo. Dabar ji turi sujudėti atvirkščiai, ir P.Gražulis sugrįžtų į Audito komitetą“, – kalbėjo Seimo vadovas.

Vos prieš keletą dienų P.Gražulis, visgi, kalbėjo visai kitaip. Po to, kai visuomenė pareiškė stiprų nepasitenkinimą, kad politikas dirbo Žmogaus teisių komitete, jis buvo perkeltas į Kultūros komitetą. Jam vadovauja Lietuvos valstiečių ir žaliųjų partijos pirmininkas Ramūnas Karbauskis. P.Gražulis šį antradienį sakė, kad tikrai iš komiteto nesitrauks, nes turi, ką jame pasakyti. „Aš ne kamuolys, manęs nespardys“, – dar trečiadienį „Lietuvos ryto“ televizijai kalbėjo P.Gražulis.

P.Gražulis šiuo metu dirba Mišrioje Seimo narių grupėje, nes jis buvo pašalintas ir „Tvarkos ir teisingumo“ frakcijos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.