Žmonėms užkliuvo šis automobilis: įsižiūrėję suprato, kas čia ne taip

Pirmadienis, šiek tiek prieš 14 val., į vieną iš Jurbarke veikiančių sulčių spaudyklų įvažiavo obuolių prikrautas automobilis. Ant jo – savivaldybės įmonės, UAB „Jurbarko vandenys“ lipdukai. Darbinę mašiną į sulčių spaudyklą atvairavo vienas iš įmonės vadovų – technikos direktorius Jonas Tamulis.

Daugiau nuotraukų (1)

Jurbarko šviesa

Sep 20, 2018, 10:21 PM

Darbo metu ir darbiniu automobiliu į spaudyklą atvažiavęs vyras netrukus atsidarė „Volkswagen“ bagažinę ir pradėjo nešti joje sukrautus obuolius. Pamatęs fotografuojantį žurnalistą J. Tamulis pasimetė ir ėmė prašyti, kad piknaudžiavimas tarnybine padėtimi nebūtų viešinamas.

„Daugiau taip nedarysiu, pažadu. Negerai padariau“, – sakė J. Tamulis.

Visa tik situaciją žurnalistas nutarė patikrinti išsamiau – nuvyko į įmonę ir paprašė pateikti dokumentus, kuriais būtų galima pateisinti J. Tamulio veiksmus – galimai technikos direktorius galėjo turėti laisvą dieną ir būti išsinuomavęs mašiną.

Tačiau nė vienas įstaigos darbuotojas tokių dokumentų pateikti negalėjo. Netrukus į „Jurbarko vandenis“ atvažiavo ir pats J. Tamulis.

„Sąžiningai sakau, nėra jokios sutarties, neturiu nieko“, – sakė vyras.

Naujasis „Jurbarko vandenų“ vadovas Darius Dragūnavičius pavaldinio veiksmų vertinti neskubėjo.

„Jei taip yra, vertinu neigiamai. Tačiau kol kas nieko tiksliai pasakyti negaliu, aiškinsimės“, – sakė D. Dragūnavičius.

Visą straipsnį skaitykite laikraštyje. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.