Į sostinės mero kėdę besitaikantis Gintautas Paluckas: „Apvaginėjame savo vaikų ateitį“

„Žinių radijo“ laidoje „Opozicija“ dalyvavęs socialdemokratų lyderis Gintautas Paluckas džiaugėsi partijos kolegų pasitikėjimu ir tuo, kad jo kandidatūra buvo iškelta į sostinės merus.

Gintautas Paluckas kandidatuos į sostinės merus.<br>T.Bauro nuotr.
Gintautas Paluckas kandidatuos į sostinės merus.<br>T.Bauro nuotr.
Gintautas Paluckas kandidatuos į sostinės merus.<br>D.Umbraso nuotr.
Gintautas Paluckas kandidatuos į sostinės merus.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Oct 12, 2018, 8:21 AM

„Galiu būti meru, turiu patirties ir reikiamas savybes, bet reikia, kad žmonės tai matytų. Dabar teks darbuotis ir įrodyti visam Vilniui, kad esu toks geras, kaip pats galvoju“, – šmaikštavo politikas. Anot jo, sostinės mero pareigos kur kas sunkesnės, nei pavyzdžiui darbas Europos Parlamente, mat miesto vadovas turi būti pasiekiamas visą parą.

„Vizija – paprasta. Miestas tiek sėkmingas, kiek jis sprendžia žmonių problemas ir kiek sukuria galimybių. Nesuprantu konkurentų, kurie apie miestą sprendžia kaip apie investicinį projektą“, – paklaustas apie savo viziją Vilniui kalbėjo G. Paluckas.

Anot jo, problemų yra ne tik dėl darželių, bet šluobuoja ir švietimo sistema, mat ne visi vaikai turi vienodas galimybes mokytis. „Mes apvaginėjame vaikus ir jų ateitį, visą tai pasimatys darbo rinkoje“, – kalbėjo kandidatas į merus ir pridūrė, kad sostinei atsisakius sprendimo statyti daugiau darželių, problema buvo išspręsta vėl lendant į tėvų pinigines, kurie privalo brangiai mokėti už privačius darželius.

G.Paluckas teigė, kad Vilniui visai nereikia metro, o būtina sutvarkyti eismo juostas ir pasirūpinti, kad viešasis transportas būtų punktualus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.