Konservatorių „Facebook“ paskyroje – raginimai piktintis Sauliumi Skverneliu

„Jei reikėtų rinkti adekvačiausius Ministrus Pirmininkus nepriklausomos Lietuvos istorijoje, tai Saulius Skvernelis tikriausiai bandytų kažkaip ištrinti rinkimus arba atvažiuotų su policija“, – toks įrašas spalio 18-osios vakarą pasirodė Tėvynės sąjungos – Lietuvos krikščionių demokratų partijos socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje.

Premjeras užsitraukė konservatorių pyktį.<br>D.Umbraso nuotr.
Premjeras užsitraukė konservatorių pyktį.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-10-19 07:50, atnaujinta 2018-10-19 10:36

Tokia premjerui skirta kritika – ne atsitiktinumas, kiek anksčiau tą pačią dieną Seimo salėje per Vyriausybės valandą konservatorių lyderis Gabrielius Landsbergis pavadino premjerą melagiu ir bailiu dėl to, kad šis nepanoro atsakyti į opozicijos frakcijų jam pateikiamus klausimus apie ištrintą Vyriausybės posėdžio įrašą.

Tiesa, vien replika apie policijos pareigūnus konservatoriai neapsiribojo ir „Facebook“ paskyroje patalpino įtūžusio premjero nuotrauką bei paragino socialinio tinklo vartotojus savo nuomonę apie S.Skvernelį išreikšti piktomis ikonomis.

Įdomu tai, kad nuotraukoje prie įtūžusio premjero atvaizdo įrašyta ir kelių žodžių frazė, tačiau jos perskaityti neįmanoma. Belieka tik spėlioti, kokį užrašą užšifravo ar tyčia paslėpė konservatoriai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.