Išgėrusios advokatės, Kauno teisėjo dukters kelionė nebuvo įtraukta į suvestines

Veiverių miestelyje (Prienų r.) prie vairo neblaivi įkliuvo Kauno advokatė, šio miesto teisėjo Bronislovo Liatuko 36 metų duktė Matilda Liatukaitė. Paprastai policija viešina neblaivių žmonių vairavimo faktus, tačiau M.Liatukaitės atvejis į suvestines įtrauktas nebuvo. Beje, tas pats apynaujis „Mercedes Benz“ į policijos akiratį tąnakt pateko ne vieną kartą.

 Automobilis "Mercedes Benz" per vieną naktį dukart pateko į policijos akiratį. Pirmą sykį įvyko nedidelė avarija. Antrą kartą buvo sustabdyta vairuojanti neblaivi mašiną Kauno advokatė M.Liatukaitė.<br> A.Vaitkevičiaus asociatyvioji nuotr.
 Automobilis "Mercedes Benz" per vieną naktį dukart pateko į policijos akiratį. Pirmą sykį įvyko nedidelė avarija. Antrą kartą buvo sustabdyta vairuojanti neblaivi mašiną Kauno advokatė M.Liatukaitė.<br> A.Vaitkevičiaus asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2018-10-30 18:04, atnaujinta 2018-10-30 23:24

Iš pradžių „Mercedes“ sudomino Marijampolės apskrities vyriausiojo komisariato pareigūnus. Pastarieji sekmadienį, apie pusę pirmos nakties sulaukė pranešimo, jog kelyje Marijampolė-Vilnius ties Igliškėlių miesteliu (Marijampolės r.) griovyje yra atsidūręs automobilis.

Atvykę policininkai rado M.Liatukaitės draugą, kuris tvirtino sėdėjęs prie vairo.

Pasak Marijampolės policijos atstovės spaudai Sigitos Šatienės, patruliai įvykio neformino, nes per avariją žmonės nenukentėjo, žala niekam, išskyrus automobilį, nebuvo padaryta.

Nuo kelio nuvažiavusio vyro girtumas nebuvo nustatinėjamas.

Praėjus maždaug dviem valandoms tą patį automobilį policija sustabdė antrą kartą, tik šįsyk jau – Veiverių miestelyje (Prienų r.), už 30 kilometrų nuo Igliškėlių.

Prie „Mercedes“ vairo sėdėjo jau ne vyriškis, o advokatė M.Liatukaitė, kurį įpūtė į alkoholio matuoklį 1,33 promiles (lengvas girtumo laipsnis).

Šį faktą portalui lrytas.lt patvirtino Alytaus policijos atstovė spaudai Kristina Janulevičienė.

Juristei buvo uždrausta tęsti kelionę, jai gresia bauda nuo 300 iki 450 eurų, taip pat teisių atėmimas nuo vienerių iki pusantrų metų.

„Nelabai galiu šiuo metu kalbėti. Su jumis susisieksiu“, – antradienio popietę portalui telefonu pasiteiravus, kodėl  sėdo neblaivi prie vairo, atsakė advokatė. Tačiau vėliau ji nepaskambino ir į skambučius neatsakė.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.