Lrytas.lt rinkimų sezoną pasitinka su nauja diskusijų videolaida

Norite iš kuo arčiau pažvelgti į Lietuvos politikos virtuvę, pajusti visus jos kvapus ir kasdienio gyvenimo pulsą? Domina aštrus požiūrio kampas į svarbiausius politikos procesus ir įvykius, dažnai nesutampantis su vyraujančia nuomone? Smalsu, kaip iš išorės regimus politinius spektaklius išties vertina patys jų veikėjai?

Vytautas Bruveris.<br> LR nuotr.
Vytautas Bruveris.<br> LR nuotr.
 Tadas Ignatavičius.<br>  LR nuotr.
 Tadas Ignatavičius.<br>  LR nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Nov 14, 2018, 10:20 PM, atnaujinta Nov 15, 2018, 4:40 PM

Tuomet būtent jums ir skirtas naujas lrytas.lt portalo projektas – savaitinė videolaida #NeSpaudai, skirta kalbėtis ir diskutuoti su studijos svečiais apie svarbiausias aktualijas.

Maksimaliai kritiškai, skaidriai bei neformaliai žvelgti į valdžios gyvenimą jums padės šios laidos autoriai bei vedėjai, dienraščio „Lietuvos rytas“ ir portalo lrytas.lt žurnalistai, politikos apžvalgininkai Vytautas Bruveris ir Tadas Ignatavičius

„Norėjome su kolega bent dalį savo pokalbių, kuriuos gvildename bene kaskart keliaudami iš Seimo atgal į redakciją, perkelti ir į viešąją erdvę. Dažniausiai politines aktualijas aptariame smagiai, su gera juodo humoro doze, nes tos aktualijos dažnai ir būna labiau tragikomiškos, nei rimtos“, – teigė V.Bruveris.

T.Ignatavičius teigė, kad jų tikslas buvo pusiau neformalaus formato laida, kurioje aktualiais klausimais ne tik būtų kalbinami politikos mohikanai, bet ir būtų galima neformaliai padiskutuoti tarpusavyje, pasidalinti subtiliomis poltinėmis replikomis, intelektualiai pajuokauti.

„Norėjome mintis dėstyti išeidami iš dienraščio politikos skilties rašinių stiliaus ribų. Idėja tokiam laidos pavadinimui kilo iš ilgametės patirties bendraujant su kartais kalbėtis nenorinčiais ar negalinčiais politikais“, – pasakojo žurnalistas.

Politinių aktualijų videolaida #NeSpaudai – kiekieną ketvirtadienį 11 val. portale lrytas.tv bei lrytas.lt „Facebook“ paskyroje. Laidų įrašus taip pat galėsite rasti ir portale lrytas.lt bei lrytas.tv „Youtube“ kanale.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.