Neskelbtame D. Grybauskaitės ir S. Skvernelio susitikime galėjo būti aptartos ministrų pavardės

Trečiadienio rytą įvyko darbotvarkėse nenurodytas premjero Sauliaus Skvernelio ir prezidentės Dalios Grybauskaitės susitikimas. Premjero atstovas spaudai Tomas Beržinskas naujienų portalui lrytas.lt sakė, kad tai buvo darbinis susitikimas. Jame buvo aptartas biudžetas, galėjo būti derinamos kandidatūros į tris laisvas ministrų kėdes.

Šalies prezidentė Dalia Grybauskaitė ir premjeras Saulius Skvernelis. <br>V.Ščiavinsko nuotr.
Šalies prezidentė Dalia Grybauskaitė ir premjeras Saulius Skvernelis. <br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 12, 2018, 10:17 AM, atnaujinta Dec 12, 2018, 10:20 AM

Susitikimo faktą patvirtino ir Prezidentės vyriausioji patarėja Daiva Ulbinaitė. Tačiau susitikimo turinio plačiau nekomentavo.

Premjeras antradienį Seime sakė, kad ministrų kandidatūros gali būti pateiktos dar šią savaitę. O Seimo vadovas Viktoras Pranckietis trečiadienio rytą „Žinių radijo“ eteryje tikėjosi, kad naujieji ministrai bus patvirtinti sausio 11 arba sausio 12 dieną.

Naujienų portalas lrytas.lt primena, kad praėjusį trečiadienį premjeras paskelbė, kad keičia aplinkos, švietimo ir kultūros ministrus. Aplinkos ministras Kęstutis Navickas ir švietimo ministrė Jurgita Petrauskienė savo darbą jau baigė, o kultūros ministrė Liana Ruokytė-Jonsson savo darbą dar tęs iki kitos savaitės pabaigos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.