A. Guoga: mano, kaip politiko, gyvenimas baigiasi

Europarlamentaras Antanas Guoga tvirtina nedalyvausiantis jokiuose rinkimuose su valdančiąją Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga (LVŽS).

Antanas Guoga<br>T.Bauro nuotr.
Antanas Guoga<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Gytis Pankūnas, LRT.lt

Jan 25, 2019, 9:51 AM, atnaujinta Jan 25, 2019, 9:52 AM

 „Aš su „valstiečių“ sąjunga nedalyvausiu jokiuose rinkimuose. Aš manu, kad mano, kaip politiko, gyvenimas baigiasi“, – penktadienį žurnalistams sakė A. Guoga.

A. Guoga akcentavo Europos Parlamente diskutavęs apie socialines problemas, Rusijos agresiją, tad savo darbą esą nuveikė.

„Manau, kad savo darbą atlikau gerai. Politikoje reikia rotacijos, reikia kitiems jauniems žmonėms su proveržiu, su žiniomis, su patirtimi veikti ir dirbti Lietuvos labui“, – komentavo europarlamentaras.

Jis tvirtino, kad absoliučiai neatsisako galimybės dalyvauti bet kokiuose rinkimuose, tačiau, pasak A. Guogos, tam turėtų susiklostyti tinkamos aplinkybės.

LRT.lt primena, kad A. Guoga 2016 m. gegužę tapo laikinuoju Liberalų sąjūdžio vadovu, kai iš šių pareigų po korupcijos skandalo pasitraukė Eligijus Masiulis. Tačiau politikas partijai vadovavo tik penkias dienas. Iš partijos pirmininko pareigų A. Guoga pasitraukė po savo pareiškimų apie kitų liberalų galimas nusikalstamas veikas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.