Klaipėdos rajone prie rinkimų starto linijos rikiuojasi 7 partijos ir 3 visuomeniniai komitetai

Vyriausiosios rinkimų komisijos (VRK) duomenimis, Klaipėdos rajone dėl Savivaldybės tarybos pozicijų kovoja septynios politinės partijos: Lietuvos centro partija, Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdis, Lietuvos socialdemokratų darbo partija, Lietuvos socialdemokratų partija, Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga, partija „Tvarka ir teisingumas“ ir Tėvynės sąjungos – Lietuvos krikščionių demokratų partija.

M.Patašiaus nuotr.
M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-01-30 16:18, atnaujinta 2019-01-30 16:23

Šių postų siekia ir trys visuomeniniai komitetai: „Bendrai geriau“, „Klaipėdos rajono žemaičiai“ ir „Kuriam kartu“.

Lietuvos Centro partija, Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga, partija „Tvarka ir teisingumas“, duomenų apie gautas aukas nenurodo. 

Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdžio Klaipėdos rajono skyrius, pagal VRK duomenis, iš partijos gavo 11 tūkst. eurų. Lietuvos socialdemokratų darbo partijai rėmėjas paaukojo 500 eurų. Socialdemokratų partija iš aukų surinko 8684 eurus. Tėvynės sąjungos – Lietuvos krikščionių demokratų partija savo Klaipėdos rajono skyriui atseikėjo 7780,24 eurų.

Visuomeninis komitetas „Bendrai geriau“, pagal VRK duomenis, iš aukų sulaukė 1850 eurų. „Klaipėdos rajono žemaičiai“ tokios informacijos kol kas nepateikė, arba aukų negavo. „Kuriam kartu“ iš aukų sulaukė 1350 eurų.

Savivaldos rinkimai rengiasi kovo 3 dieną, antras turas – kovo 17 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.