Vytautas Bruveris. Į rojų veržiasi daug ponų ir ubagas

Jau ir taip nežinia, į kurią pusę mestis, o jie, užuot padėję, tik dar labiau viską sujaukia. Taip prieš antrąjį merų rinkimų turą apie politikus, dalijančius savo paramą kandidatams, galėtų pasakyti rinkėjai.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 14, 2019, 10:43 AM

Išties, tie politikai tarsi pagaliu širšių lizdą maišytų.

Štai Panevėžį, kaip ir kitus didžiuosius miestus, nušlavė rinkimų komitetų banga. Ji buvo tokia stipri, kad į antrąjį turą iškėlė du komitetų atstovus – dabartinį merą R.M.Račkauską su teisėsaugos prisiūta įtarimų kupra ir Seimo narį P.Urbšį.

Dabar abu šie ponai – nuožmiausi priešai, nors dar vakar buvo didžiausi draugai. Juk būtent P.Urbšys atvedė R.M.Račkauską į politiką ir į mero postą, o vėliau su juo susipjovė. Meras tvirtina, kad ir toji byla – buvusio teisėsaugos pareigūno P.Urbšio diriguojamas kerštas.

Tokia lietuviška politinė muilo opera, kad net akis skauda bežiūrint. O jeigu dar esi valstiečių rėmėjas Panevėžio mieste, tai ir galvą turėtų suskausti.

Viena valstiečių lyderių Seimo pirmoji vicepirmininkė R.Baškienė ragina balsuoti už P.Urbšį. Nieko nuostabaus – abu kartu Seime laikosi jau seniai, kartu laikė maišto prieš savo vedlį R.Karbauskį frontą frakcijoje, kol P.Urbšys nebuvo iš jos išguitas. O štai R.Karbauskis – už R.M.Račkaus- ką, teisingiau, prieš P.Urbšį. Irgi nieko nuostabaus.

Savi vedliai nepadeda ir kadaise Panevėžį viena savo tvirtovių titulavusių konservatorių gerbėjams.

Jie, be abejo, dar nepamiršo, kaip iškilioji Panevėžio konservatorių vadė R.Juknevičienė į šuns dienas dėjo ir P.Urbšį, ir komitetus apskritai. O dabar ir ji, ir partijos skyrius remia šį Seimo narį antrajame rinkimų ture – tiesiog nuostabu, kaip greitai gali persidažyti konservatoriai.

Kaip dabar tam rinkėjui susigaudyti?! Matyt, ne vienam teks mesti burtus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.