N. Puteikis prašo pagalbos: iki reikiamo skaičiaus parašų dar trūksta

Prezidento rinkimuose dalyvaujantis Seimo narys ir Lietuvos centro partijos pirmininkas Naglis Puteikis griebiasi šiaudo – iki reikiamo parašų skaičiaus jam trūksta labai nedaug, jis prašo pagalbos.

Naglis Puteikis. <br>D.Umbraso nuotr.
Naglis Puteikis. <br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 28, 2019, 10:22 AM

Apie surinktus parašus ir jų trūkumą parlamentaras prabilo socialiniame tinkle „Facebook“. Iki reikiamo parašų skaičiaus trečiadienio vakarą N.Puteikiui trūko bent kelių šimtų, dar ir kelių tūkstančių papildomų parašų.

„Šiandien, trečiadieni, 22:00 su el. parašais ir rytoj atvažiuojančiais iš Kauno ir Klaipėdos turime 19540. Trys žmonės, paėmę daug lapų ir žadėję šimtus ir keletą tūkstančių parašų nebekelia ragelių. Rytoj 16 val. turime atiduot 20 tūkst. ir dar gerai būtų porą tūkst. atsargai. Pasiduodame?“ – „Facebook“ rašė N.Puteikis, skaičiuodamas kiekvieną balsą.

Naujienų portalas lrytas.lt primena, kad ketvirtadienis yra paskutinė diena, kai prezidento posto siekti norintys politikai VRK turi grąžinti parašų rinkimų lapus. Reikalingas parašų skaičius yra bent 20 tūkstančių gyventojų parašų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.