Rinkimuose į EP dalyvaujanti A. Maldeikienė: „Tai yra mano paskutiniai gyvenime rinkimai“

Seimo narė, su savo visuomeniniu rinkimų komitetu dalyvaujantis Europos Parlamento (EP) rinkimuose, Aušra Maldeikienė paskelbė, kad šie rinkimai jai bus paskutiniai. Apie tai politikė paskelbė socialiniame tinkle „Facebook“. Ji, džiaugdamasi dėl didelės rinkėjų paramos jos komitetui, teigė, jog jau juos laimėjo.

Aušra Maldeikienė.<br>M.Patašiaus nuotr.
Aušra Maldeikienė.<br>M.Patašiaus nuotr.
Aušra Maldeikienė.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Aušra Maldeikienė.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

May 24, 2019, 1:53 PM

„Dėkui daugybei jūsų už gerus žodžius ir jau penkta diena siunčiamus balsavimo biuletenius, kur kryželis pažymėtas ties 13 numeriu. Mes tikrai džiaugiamės. Mes jau jaučiamės nugalėję, nes mes vieninteliai surinkome visus rinkimams privalomus parašus internetu; nors mūsų rinkimų biudžetas buvo mažiausias, mes turime daugiausia mums aukojusių žmonių; mūsų nedidelis traukinys dalyvavo daugybėje rinkiminių renginių ir sulaukėme didelio palaikymo.

Mes kalbėjome apie Europos problemas, apie jos ateitį, apie klimato kaitos ir nelygybės keliams iššūkius ir siūlėme sprendimus Europai, kurie būtų ir Lietuvos sėkmės kelias.

Dėkui jums visi, mano komandos nariai ir mano jaunieji patriotai.

Tai yra mano paskutiniai gyvenime rinkimai. Ir aš juos laimėjau, kad ir koks būtų galutinis balsų skaičius sekmadienį“, – rašė politikė.

A.Maldeikienė rašė, kad laimėjo, nes nepažadėjo to, kuo pati netiki, vien dėl papildomų balsų.

„Laimėjau, nes nė karto nepažadėjau nieko, išskyrus sąžiningą darbą, ir atstovauti toms vertybėms, kuriomis tikiu ir kurias deklaruoju. Laimėjau, nes žinau, kad įvykdžiau savo senelių ir tėvų, kentėjusių dėl Lietuvos lageriuose ir tremtyse, priesaką nesidraskyti dėl postų, dėl garbės ar pinigų, o dirbti, dirbti daug, sąžiningai ir labai rimtai, kol veikia širdis ir galva. Ir įvykdžiau priesaką, nebūti konformiste, vien todėl, kad malonu patikti. Nepatikti būna skaudu, bet labai labai dažnai tai yra vienintelis galimas kelias sakyti tiesą ir būti santaikoje su savo sąžine“, – rašė ji.

„Ir aš labai tikiu, kad tie, kurie sėdi dabar mūsų traukinyje bus tie, kurie laikysis tokių pat principų, gebės perduoti šią švarios politikos, tyro atsidavimo ir juodo darbo estafetę toliau“, – rašė visuomeninio rinkimų komiteto „Aušros Maldeikienės traukinys“ lyderė A.Maldeikienė, kartu palaikydama ir kandidatę į prezidentus Ingrida Šimonytę.

Naujienų portalas lrytas.lt primena, kad penktadienis yra paskutinė dieną savo balsą prezidento rinkimų antrame ture ir rinkimuose į EP atiduoti išankstinio balsavimo metu. Rinkėjai savo balsą galės atiduoti sekmadienį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.