„Vasaros liūtas 2019“ tęsia kelionę per Lietuvos kurortus ir kurortines teritorijas

Lietuvos kurortų asociacijos steigiami apdovanojimai geriausiems kurortuose ir kurortinėse teritorijose savo veiklą vykdantiems fiziniams ir juridiniams subjektams, aktyviai prisidedantiems prie krašto patrauklumo didinimo, įgauna pagreitį. Praėjusį savaitgalį išdalinti dar trys „Vasaros liūtas 2019“ apdovanojimai.

Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

2019-06-05 08:50

Ignalinos kurortinės teritorijos vasaros sezono atidarymo šventės metu buvo paskelbtas „Vasaros liūtas 2019“ kategorijos „Inovatyvių sprendimų lyderis“ nugalėtojas – juo tapo Paliesiaus fizinio krūvio terapijos klinika. Tai pirmoji ir vienintelė licencijuota fizinio krūvio terapijos klinika ne tik Lietuvoje, bet ir Baltijos šalyse. Šioje klinikoje pacientai gydomi pagal individualiai sudarytas fizinio krūvio terapijos programas. Pagrindinis klinikos veiklos aspektas – medicinos mokslo ir mokslo apie fizinį krūvį derinys, taikant įrodymais pagrįstos medicinos praktikos principus ir pacientui parenkant individualius gydymo fiziniu krūviu sprendimus.

„Vasaros liūtas 2019“ apdovanojimų laimėtoju kategorijoje „Svetingiausias viešbutis“ paskelbtas Trakų rajone veikiantis prabangus 5 plius žvaigždučių deluxe Spa klasės viešbutis Esperanza Resort & SPA. Išskirtinių viešbučių tinklui „Small Luxury Hotels of the World“ priklausantis elegantiškas boutique viešbutis „Esperanza Resort & SPA“ su pritrenkiančio grožio gamta susilieja Trakų rajone, Aukštadvario regioniniame parke. Penkiomis žvaigždutėmis plius įvertintas, tarptautinio kelionių portalo „TripAdvisor“ keliautojų vienu iš geriausių viešbučių Lietuvoje pripažintas, jis svetingai atveria duris ir ypatingų atostogų ieškantiems, ir prabangios ramybės išsiilgusiems, ir svarbiems darbo susitikimams nusiteikusiems svečiams.

Dar vienas apdovanojimas iškeliavo Palangos verslo atstovams – „Vasaros liūtas 2019“ apdovanojimo kategorijoje „Rinkodaros virtuozas“ laimėtoju tapo Palangoje veikiantis viešbutis „Palanga SPA Life Balance“. Šis viešbutis jau yra įvertintas pasauliniu lygmeniu: „World Spa and Wellness Awards 2018“ apdovanojimuose šio viešbučio SPA ir sveikatinimo paslaugos pripažintos geriausiomis Rytų Europos kategorijoje. Viešbutis gali didžiuotis ir inovatyviausio Europos SPA viešbučio kategorijoje, nes Olandijoje, Domburge vykusiuose prestižiniuose Lietuvos kurortų asociacijos partnerių – Europos SPA asociacijos (ESPA) apdovanojimuose viešbutis buvo išrinktas inovatyviausiu Europos SPA viešbučiu ir tapo pirmuoju Lietuvos viešbučiu, pelniusiu tokį apdovanojimą. Negana to, „Palanga SPA Life Balance“ vykdo aktyvią rinkodarinę veiklą, kuri svariai prisideda ir prie Palangos, kaip kurorto, žinomumo didinimo.

„Vasaros liūtai 2019“ apdovanojimai bus išdalinti devyniems verslo, viešųjų įstaigų, bendruomenių atstovams už skirtingus pasiekimus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.