Už naujosios frakcijos borto likęs P. Čimbaras: „Manimi norėjo pasinaudoti“

„Socialdarbiečio“ Petro Čimbaro teigimu, jis net neturėjo planų jungtis prie naujai Seime kuriamos frakcijos, o šį gandą esą paleido frakciją kuriantis Vytautas Kamblevičius tam, kad prisiviliotų kitą „socialdarbietį“ Algirdą Butkevičių.

Petras Čimbaras.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Petras Čimbaras.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-09-12 10:05, atnaujinta 2019-09-12 10:19

P.Čimbaras taip pat tikino, kad frakcijos seniūnu V.Kamblevičius apsiskelbė pats, be jokio frakcijos narių balsavimo.

Su tuo griežtai nenorėjo sutikti pats V.Kamblevičius, išvadinęs P.Čimbarą melagiu.

„Aš esu pasakęs Kamblevičiui, kad mieliau sukursiu savo, nei eisiu pas kitus. Kamblevičius visą laiką už mane kalbėjo. Noriu tiktai padėkoti gerbiamam Butkevičiui, kuris žino visą tiesą.

Kamblevičius norėjo manimi ir Butkevičiumi pasinaudoti, pašantažuoti, kad aš ateisiu“, – ketvirtadienį žurnalistams sakė P.Čimbaras.

Antradienį pats V.Kamblevičius lrytas.lt teigė, kad P.Čimbaras turėjo būti vienas iš naujosios frakcijos narių, tačiau esą visus nustebino pareikšdamas, jog nori būti frakcijos seniūnu.

„Šiandien, žinote, vieną sako, o kitą daro. Lygiai taip pat, kaip P.Čimbaras, kuris sako, kad aš noriu būti naujoje frakcijoje, bet noriu būti jos seniūnu. Aš sakau, kad dar nėra frakcijos, aš negaliu skirti seniūno, visi jį išsirinksime normaliai.

Kadangi jis nebuvo patenkintas mano atsakymu, tai pasiskelbė šiandien, kad jis jau neina niekur. Tai ką gali kalbėt toliau? Jis nori, kad aš padaryčiau jam indulgenciją ir garantuočiau, kad jis bus seniūnas. Aš jam kai pasakiau ne, tai ir atšoko jis.

Gerai, kad išaiškės tokie dalykai. Jau nebesikalbėsim. Jeigu žmogus nori tik posto, tai mums tokie nereikalingi“,  – dar antradienį atviravo jis.

Seimo posėdyje antradienį buvo paskelbta, kad „tvarkiečių“ frakciją palieka keturi nariai. Frakciją palikti nusprendė Juozas Imbrasas, Algimantas Dumbrava, Ona Valiukevičiūtė ir V.Kamblevičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.