Antanas Bosas. Numatomas prostitucijos Seime augimas

Džiaugiasi Naglis Puteikis, kad atsilaisvinusiose apygardose į antrą rinkimų turą pateko Rūta Janutienė ir Kristupas Krivickas.

Antanas Bosas.<br>T.Bauro nuotr.
Antanas Bosas.<br>T.Bauro nuotr.
Antanas Bosas.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Antanas Bosas.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Antanas Bosas

Sep 14, 2019, 11:31 AM, atnaujinta Sep 14, 2019, 11:35 AM

Galvoju, kad Naglio džiaugsmas labai trumpalaikis, net jei jie būtų išrinkti į LRS tikrai nešoktu pagal Puteikio dūdelę kaip jis mano. Janutienė jau dabar purkštauja, Nagliui pasakius, kad jie kartu kurs naują frakciją.

Manau, jog Janutienė tik pasinaudojo Puteikio vadovaujama centro partija, kad būtų iškelta rinkimams į Seimą nuo šios partijos.

Tiek Krivickui tiek Janutienei neturėtų būti labai sunku iš žurnalistinių prostitučių tapti politinėmis prostitutėmis.

Tą kelią ir vieno ir kito galėtume stebėti ir jų karjeroje. Praktiškai abu švelniai tariant buvo išprašyti iš beveik visų save gerbiančių televizijų, jei ne už šmeižtą tai už tiesos neatitinkančius jų teiginius. Siekiant savo laidų reitingų abu ir blusą galėtų pėsčiomis nuvaryti iki Marijampolės.

Ne be reikalo jų paslaugų atsisakė televizijos, o Lietuvos žurnalistų ir leidėjų etikos komisija, privertė daryti visą eilę tikrovės neatitinkančių laidų paneigimus. Suprantu, kad visiškai išvengti Seime tokių veikėjų, kaip stancikienės, maldeikienės, venckienės, puteikiai nepavyks.

Už tokius, ar dabar naujai pretenduojančius, balsuoja protesto prieš visą kas vyksta, balsai.

Ir tokie savęs nebesugebantys realizuoti savo srityse, (galite paanalizuoti kiekvieną mano paminėtą) randą šiltą vietelę, įstatymus leidžiančioje institucijoje. Naivu būtų tikėtis, kad iki patekimo į LRS, savo profesinėse veiklose praktikavę žurnalistinę agresiją ir netiesos skelbimą, atėję į seimą kurs žmonėms gėrio ir gerovės šalį.

Bet tokia rinkėjų valia ir ją reikia gerbti. Beje kaip pastebėjo konservatorė Petrauskienė ir šios rinkiminės kampanijos pirmo turo metu, vienintelis pretendentas iš 10- ties Kristupas Krivickas, kampaniją vykdė agresyviai, kai visi kiti korektiškai ir dalykiškai.

Jaučiasi, kad rinkėjams nieko protingo negali pasakyti ar pažadėti, tai tą kompensuoja sau įprastais būdais.

Tik dėl per lėtai kuriamos gerovės, brandžios demokratijos ir teisiniais principais grįstos valstybės, atsakomybę turėtų prisiminti ir tie, kas tokius išrenka į aukščiausias ar vietinės šalies valdymo institucijas.

Tikrai ne rėksniai, politiniai prostitutai ar politiniai turistai, kurie laksto iš vienos partijos į kitą, iš vienos frakcijos į kitą, išspręs šalies socialinius, finansinius, teisinius, švietimo klausimus ar sveikatos problemas.

Tai politiškai nesubrendę asmenys ieškantys naudos tik sau. Labai taikliai pastebėjo Andrius Užkalnis savo straipsnyje bei poste, kad dar neišrinkta į seimą Janutienė traukiama baudžiamojon atsakomyben dėl šmeižto ir VRK prašoma panaikinti jos neliečiamybę.

Ką VRK galvoja darydama jai išimtį? Gal mąstom taip, kaip Andrius „Janutienė į Seimą, Lietuvai lengviau“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.