Iš G. Nausėdos – žinia J. Narkevičiui: duoda kelias savaites susitvarkyti

Prezidentas Gitanas Nausėda sako suteikiantis susisiekimo ministrui Jaroslavui Narkevičiui laiko ištaisyti padarytus sprendimus, kitu atveju prezidentas žada kalbėtis su ministru pirmininku Sauliumi Skverneliu.

Gitanas Nausėda,Jaroslavas Narkevičius<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Gitanas Nausėda,Jaroslavas Narkevičius<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Kornelija Mykolaitytė, ELTA

2019-11-20 11:55, atnaujinta 2019-11-20 12:09

„Ministras ir pietumis, ir kitokia veikla sukėlė tokį jovalą, kad dabar tą patį jovalą turėtų ir išvalyti. Aš kol kas suteikiu tam tikrą pasitikėjimo kreditą, kad jis mėgintų susitvarkyti, ką yra pridirbęs.

Jeigu per artimiausias savaites to nepavyks padaryti, tada sėsime su premjeru ir kalbėsimės iš esmės“, – žurnalistams Pabradėje sakė G. Nausėda.

„Tikiuosi, kad ir premjeras pateiks savo vertinimą. To dabar labai stinga“, – pridūrė prezidentas.

ELTA primena, kad ažiotažas dėl susisiekimo ministro kilo po to, kai viešojoje erdvėje pasirodė informacija, jog J. Narkevičius, viešėdamas Abu Dabyje ir Minske, už vakarienę nusprendė mokėti ne iš jo komandiruotei skirtų pinigų, bet pasinaudojo ministerijai pavaldžių įmonių lėšomis.

Trečiadienį portalas 15min.lt skelbė, kad J. Narkevičiui, kaip Seimo nariui skirtame bute Seimo viešbutyje gyvena jo dukra Karolina Narkevič.

Pagal Seimo statutą, Seimo narių artimieji gali gyventi šiuose butuose, jei juose gyvena patys parlamentarai. Pasipiktinimo taip pat yra sulaukęs ir ministro sprendimas spalio pabaigoje atleisti Lietuvos pašto valdybą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.