Šalies vadovai sveikina su šv. Velykomis: susitelkime naujam laikui

Šalies vadovai sveikina visus Lietuvos žmones su šv. Velykų ir bundančios Žemės švente.

S.Skvernelis ir V.Pranckietis<br>T.Bauro nuotr.
S.Skvernelis ir V.Pranckietis<br>T.Bauro nuotr.
V.Pranckietis<br>V.Skaraičio nuotr.
V.Pranckietis<br>V.Skaraičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Apr 12, 2020, 8:00 AM, atnaujinta Apr 12, 2020, 8:04 AM

Ministras pirmininkas Saulius Skvernelis sveikina Lietuvos žmones Šventų Velykų proga.

„Brangūs Lietuvos žmonės, susitelkę ir vieningi išgyvename sudėtingą visai šaliai laikotarpį. Tik būdami sąmoningi, suvokdami atsakomybės svarbą ir pilietiškumo reikšmę, esame stiprūs ir galime vadintis brandžia visuomene.

Tvirtai tikiu, kad būtent solidarumas, pasitikėjimas ir žinojimas, jog kartu įveiksime visas negandas, lydi mus ir Šventų Velykų dienomis.

Mielieji, saugodami visų gyvenimus ir gyvybes, šiemet švęskime Velykas kitaip, tačiau tradiciškai. Likime namuose prie margučių stalo, o artimus ir brangius žmones apkabinkime savo širdyse.

Tegu meilės ir tikėjimo kupinos mintys aplanko visus šalies miestus, miestelius ir kaimus, šiltas, nuoširdus žodis tepradžiugina ir tėvus, ir senelius, ir visus giminaičius.

Manau, kad kiekvienus Lietuvos namus, visas mūsų šeimas aplankys bendrystės džiaugsmas, o Prisikėlimo varpų gaudesys nuskaidrins nuo kasdienybės nerimo pavargusias sielas“, – sakoma premjero sveikinime.

Vyriausybės vadovas linki namų jaukumo, stiprybės ir puikios sveikatos. Telydi didelis tikėjimas, meilė ir viltis – amžini visų mylinčių žmonių palydovai.

V. Pranckietis: susitelkime naujam laikui

Seimo Pirmininkas Viktoras Pranckietis sveikina visus Lietuvos žmones su šv. Velykų ir bundančios Žemės švente.

„Su kiekviena vis šiltesne ir saulėta diena mūsų sielas ir mūsų namus užplūsta bundančios gamtos siunčiama energija ir jėgos. Tai laikas, pilnas vilties, tikėjimo ir įkvėpimo kurti. Pasiduokime pavasario magijai ir susitelkime naujam laikui.

Šiemet prie Velykų stalo sėsime jaukiuose šeimos rateliuose, o artimuosius sveikinsime iš toli. Žinokime – meilė neturi sienų, ir tai, kas svarbiausia – akimis nematoma.

Tikiu, kad kai negandos baigsis ir Lietuva bei Pasaulis vėl susiburs, susitiksime stiprūs ir vieningi. Dabar svarbu palaikyti vieniems kitus ir linkėti sveikatos.

Būkite sveiki, energingi ir vieningi. Su šv. Velykomis, Lietuva! Su pavasariu!“ – sako parlamento vadovas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.