Vytautas Bruveris. Seimo nariui vaidenasi šikšnosparniai

Sakoma, kad Seimas – visuomenės atspindys. Natūralu, kad tarp tautos išrinktųjų galima rasti visokių individų, taip pat ir vadinamųjų sąmokslo teorijų šalininkų. Ypač šiais laikais, kai tokių žmonių, įgyjančių net realios įtakos, vis gausėja.

Gal todėl pastaruoju metu stebime, kad kažkodėl tai egzistavę šimtus tūkstančių metų natūralūs gripo, kiaulių, paukščių, o dabar ir šikšnosparnių virusai kažkodėl tapo ypatingai patogeniški.<br>lrytas.lt koliažas
Gal todėl pastaruoju metu stebime, kad kažkodėl tai egzistavę šimtus tūkstančių metų natūralūs gripo, kiaulių, paukščių, o dabar ir šikšnosparnių virusai kažkodėl tapo ypatingai patogeniški.<br>lrytas.lt koliažas
Seimo salė<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Seimo salė<br>V.Ščiavinsko nuotr.
komentatoriai Vytautas Bruveris
komentatoriai Vytautas Bruveris
Seimo rūmai.<br>T.Bauro nuotr.
Seimo rūmai.<br>T.Bauro nuotr.
Seimo salė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Seimo salė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

May 14, 2020, 7:49 AM, atnaujinta May 14, 2020, 7:55 AM

Pagrindinė toje stovykloje dabar verdanti teorija yra ta, kad koronavirusas buvo tyčia sukurtas globalistinio elito nurodymu. Kam? Suprantama, kad taip būtų galima dar kiečiau valdyti žmoniją. O pagrindiniu to elito atstovu skelbiamas amerikietis informacinių technologijų multimilijardierius B.Gatesas.

„Karai visada buvo ekonominių išteklių nuosavybės perskirstymo priemonė. Po Chirosimos ir Nagasakio jau 75 metus pasaulio nedrebina pasauliniai karai, nes jau sukurti ginklai galintys sunaikinti viską kas gyva. Tai iškėlė poreikį surasti kitas priemones, kurios paveiktų visą žmoniją, bet nepakenktų jos elitui.

Gal todėl pastaruoju metu stebime, kad kažkodėl tai egzistavę šimtus tūkstančių metų natūralūs gripo, kiaulių, paukščių, o dabar ir šikšnosparnių virusai kažkodėl tapo ypatingai patogeniški. Gal jau ir vėl kažkam parūpo perskirstyti pasaulyje nuosavybę?

Ar tik ne todėl žiniasklaidoje atsirado pranešimų, kad pravedus totalinės vakcinacijos politiką susilauksime pirmojo pasaulyje trilijonieriaus – Bilo Geico ir esminių mūsų gyvensenos pokyčių. Manau, kad jau atėjo laikas kiekvienam iš mūsų pagalvoti apie atsakymą į šį klausimą...“ – tai (kalba netaisyta) savo „Facebook“ paskyroje skelbia Seimo narys A.Kirkutis.

Gal ir nieko tokio. Juk dar yra ir tokių Seimo narių, kurie tiki, kad Žemė galbūt yra plokščia, o ją skiepais valdo jos viduje esančiame pasaulyje gyvenančios reptilijos ar slapta sekta.

Vis dėlto šiuo atveju nerimą kelia tai, kad sąmokslo teorijos skleidėjas medicinos profesorius A.Kirkutis yra valdančiųjų valstiečių atstovas, Sveikatos reikalų komiteto narys, Sveikatos tausojimo ir stiprinimo pakomitečio pirmininkas, Sveikos gyvensenos komisijos narys.

Kai pasiklausai tokių veikėjų, prasimušusių prie valdžios svertų, net auksaburnio A.Verygos įžvalgomis pradedi abejoti: kuo mums, pasmerktiesiems, galės padėti ta vakcina nuo COVID-19, jei B.Gatesas jau augina naujus būrius užkrėstų šikšnosparnių?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.