S. Skvernelis 50–metį pasitiko Palangoje

Liepos 23-ąją Ministras Pirmininkas šventė jubiliejinį gimtadienį – Sauliui Skverneliui sukako penkiasdešimt. Gimimo dieną kartu su šeima Vyriausybės vadovas pasitiko Palangoje, jį pasveikino ir kurorto vadovas Šarūnas Vaitkus.

Šalies Vyriausybės vadovas merą Š.Vaitkų pasitiko kaip tikras poilsiautojas: trumparankoviai marškinėliai, šortai, kepuraitė su snapeliu, sportiniai bateliai.<br> „V.P.“ nuotr.
Šalies Vyriausybės vadovas merą Š.Vaitkų pasitiko kaip tikras poilsiautojas: trumparankoviai marškinėliai, šortai, kepuraitė su snapeliu, sportiniai bateliai.<br> „V.P.“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Tamara Zaiceva, vakarinepalanga.lt

2020-07-24 12:59

Premjero kasmetės vasaros atostogos prasidėjo liepos 20 d. ir truks iki rugpjūčio 7 d.

Nuo liepos 20 d. iki liepos 26 d. premjerą pavaduoja finansų ministras Vilius Šapoka.Nuo liepos 27 d. iki rugpjūčio 7 d. Vyriausybės vadovą pavaduos energetikos ministras Žygimantas Vaičiūnas.

Kaip matyti Premjero socialiniuose tinkluose, pirmąsias atostogų dienas jis paskyrė „derliui inventorizuoti“. Pranešimas apie sodo gėrybes iliustruotas gražiomis spalvingomis nuotraukomis, kuriose užfiksuotos vyšnios, trešnės, raudonieji serbentai ir kiti skanieji vitaminų šaltiniai.

Šį pranešimą Facebooko paskyroje internautai gausiai apipylė patiktukais, įrašas sulaukė beveik 3 tūkst. reakcijų. Kai kurie net teiravosi, kaip Premjeras užaugino tiek gėrybių, prašė patarimų, ką daryti, kad uogų nesulestų paukščiai, kaip jas apsaugoti nuo sparnuočių.

Po derliaus inventorizavimo Saulius Skvernelis atvyko į Palangą, kur apsistojo viename iš viešbučių.

Premjeras, norėdamas išvengti nereikalingo šurmulio ir perdėto dėmesio, visada per savo gimtadienį išeina atostogų. Taip jis pasielgė ir šiemet. Tačiau visai natūralu, jog Palangoje viešintį Ministrą Pirmininką visų palangiškių vardu ketvirtadienį ryte pasveikino kurorto vadovas Šarūnas Vaitkus.

„Pasveikinau visų palangiškių vardu, palinkėjau Premjerui stiprios sveikatos. Išgėrėme po puodelį kavos ir nebetrukdžiau jubiliato“, – „Vakarinei Palangai“ pasakojo Šarūnas Vaitkus.

Šalies Vyriausybės vadovas merą Š.Vaitkų pasitiko kaip tikras poilsiautojas: trumparankoviai marškinėliai, šortai, kepuraitė su snapeliu, sportiniai bateliai.

Palanga pastaruoju metu iš tikrųjų yra „ant bangos“. Šiuos Naujuosius metus čia pasitiko Prezidentas Gitanas Nausėda su sutuoktine. Jubiliejinį 50 – ąjį gimtadienį kurorte švenčia Premjeras Saulius Skvernelis.

„Labai malonu, kad svarbiausieji Lietuvos valdžios žmonės myli savo šalies pajūrį ir Palangą, čia sutinka reikšmingas asmenines šventes ir datas“, – „Vakarinei Palangai“ kalbėjo meras Š.Vaitkus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.