Vytautas Bruveris. Prieš rinkimus susikibo net teroristai

Kremliaus agentas ir statytinis, „pakabintas“ ir valdomas per turtus, kuriuos jam sunešė rusiškomis trąšomis dvokiantys aitvarai, – taip konservatoriai ne kartą viešai ir oficialiuose savo partijos dokumentuose yra vadinę valstiečių vedlį R.Karbauskį.

kiti
kiti
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 30, 2020, 8:12 AM

O šiomis dienomis dešiniųjų pirmoji ponia – ne I.Šimonytė, o A.Landsbergienė – ėmė ir susiejo R.Karbauskį su pasauliniu terorizmu. Moteris viešai paskelbė, kad Naisių ponas jai panašus į teroristinės organizacijos „Hamas“ narį.

A.Landsbergienės logika tokia: Izraelio sunaikinimą svarbiausiu savo tikslu paskelbę palestiniečių teroristai savo raketas dažnai šaudo iš vaikų darželių, mokyklų ar kitaip dangstosi ir naudojasi mažyliais.

O nenaudėlis R.Karbauskis, kuris, pasak A.Landsbergienės, siekia sunaikinti jos vyrą, išdrįso užsiundyti Valstybinę mokesčių inspekciją ir kitas institucijas tirti jos mokyklų verslo ir po juo padėtų sklypų už vieną eurą. Žodžiu, taikosi ne tik į neliečiamos Landsbergių šeimos verslą, bet ir į vaikus.

Kaip čia neprisiminsi prieš 2008 m. Seimo rinkimus aukščiausiu lygiu vykusio parlamentinio tyrimo, kuriam vadovavo tuometė pirmoji Darbo partijos ponia L.Graužinienė. Viena to tyrimo išvadų, patvirtinta Seimo, skelbė, kad konservatorių partija turi teroristinės organizacijos požymių, nes yra susijusi su buvusio saugumiečio J.Abromavičiaus nužudymu, Bražuolės tilto sprogdinimu.

Dešinieji taip piktinosi šiuo savo politinių priešų manevru, kad, atrodė, dangus grius. Ironiška, kad dabar, irgi griūvant dangui – valdantiesiems kibus į šventosios šeimos verslą, iš konservatorių viršūnių sklinda tokie patys epitetai priešų atžvilgiu.

O tiems priešams šis pyktis yra tikra dovana. Neatsitiktinai R.Karbauskio atsakymas A.Landsbergienei, kuriame giriamasi smogus „neliečiamųjų“ ir „elito“ kastai, esą besisavinančiai Lietuvą, socialiniuose tinkluose sukasi kaip Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos rinkimų reklama.

Atrodo, R.Karbauskiui pats laikas nusisegti baltą gandriuką nuo švarko atlapo ir užsirišti ant kaktos žalią raištį. O mūsų rinkimų scenoje laukia dar neregėtas reginys – teroristų karas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.