Kandidatų į Seimą debatai Raudondvario apygardoje: kas dalyvavo ir ką pažadėjo

Nenumaldomai artėjant Seimo rinkimams, lieka vis mažiau laiko ir apsispręsti dėl tinkamiausių kandidatų. Svarstantiems, ką pasirinkti ir kas vertas balso rinkimuose, politikos stebėsenos tinklas „Žinau, ką renku“, siūlo būti aktyviems ir stebėti savo apygardos kandidatų debatus.

Nenumaldomai artėjant Seimo rinkimams, lieka vis mažiau laiko ir apsispręsti dėl tinkamiausių kandidatų.<br>V.Skaraičio nuotr.
Nenumaldomai artėjant Seimo rinkimams, lieka vis mažiau laiko ir apsispręsti dėl tinkamiausių kandidatų.<br>V.Skaraičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 21, 2020, 8:34 PM, atnaujinta Sep 21, 2020, 8:40 PM

„Žinau, ką renku“ kviečia nežaisti su likimu ir rimtai pradėti jiems ruoštis: dalyvauti debatuose tarp kandidatų į Seimą visose Lietuvos vienmandatėse apygardose.

Rugsėjo 14 – spalio 9 dienomis 71 Lietuvos vienmandatėje apygardoje organizuojami debatai, kuriuose kiekvienas norintis galės išgirsti kandidatų pažadus ir užduoti sau rūpimus klausimus. Į debatus bus galima atvykti gyvai arba stebėti virtualiai socialiniuose tinkluose. Iniciatyva yra nešališka, todėl debatuose kviečiami dalyvauti visi apygardos kandidatai.

Raudondvario apygardos kandidatų debatų vaizdo įrašą galite peržiūrėti žemiau:

Politikams iš delno, rutulio ar kavos tirščių burti ir nuo tiesių atsakymų išsisukti neleis profesionalūs moderatoriai. Jais šiemet savanoriškai sutiko būti daugiau nei 30 žurnalistų, iš skirtingų nacionalinių naujienų agentūrų, radijo ir televizijos bei naujienų portalų.

Informacijos apie debatus savo apygardoje ieškokite „Žinau, ką renku“ internetinėje svetainėje arba „Facebook“ paskyroje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.