G. Paluckui – dar vienas partiečio kirtis: ragina balsuoti prieš S. Skvernelį ir palaikyti konservatorę

Lietuvos socialdemokratų partijos (LSDP) pirmininkas Gintautas Paluckas sulaukia vis daugiau partiečių kritikos. Dar vienas partijos narys Vaidas Navickas, kuris kovą Seimo rinkimuose jau baigė, antrajame ture agituoja palaikyti konsrevatorių kandidatę.

Valstiečių ir socialdemokratų, partijų, susitikimas, Saulius Skvernelis, Ramūnas Karbauskis, Gintautas Paluckas.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Valstiečių ir socialdemokratų, partijų, susitikimas, Saulius Skvernelis, Ramūnas Karbauskis, Gintautas Paluckas.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 14, 2020, 9:20 PM, atnaujinta Oct 14, 2020, 9:22 PM

Trečiadienio vakarą V. Navickas socialiniame tinkle „Facebook“ pateikė viešą laišką, kuriame ragina Pilaitės-Karoliniškių vienmandatėje apygardoje balsuoti ne už premjerą Saulių Skvernelį, o palaikyti konservatorę Radvilę Morkūnaitę-Mikulėnienę.

Pateikiame neredaguotą V.Navicko įrašą.

„Savo apygardoje antrajame ture remiu Radvilę Morkūnaitę-Mikulėnienę prieš Saulių Skvernelį.

Iš pirmąjį turą laimėjusios Radvilės pirmadienį sulaukiau skambučio. Antroje vietoje likęs kandidatas paskambinti nesiteikė. Gal nežino, kad nesu ir nebuvau LSDP narys, todėl su manimi reikia kalbėtis tiesiogiai. S. Skvernelio vyriausybės politika buvo būtent tai, kas mane paskatino sugrįžti į Lietuvą ir įsitraukti į politiką.

Lietuvos sienos, atidarytos masiniam pigios darbo jėgos importui iš Rytų. Valstybės silpninimas „milijardu milijonui“ vardan pralaimėtos prezidentinės kampanijos. Veidmainystė įvedant neva progresinius mokesčius, kurie iš tikrųjų mažino mokestinę naštą daugiausia uždirbantiems. Skolintų milijardų dalijimas savo nuožiūra, be jokio Seimo pritarimo. Galėčiau tęsti.

Lietuva bus finansiškai skaidresnė ir stipresnė su Radvile ir Tėvynės sąjunga valdančiojoje daugumoje. Todėl remiu Radvilę.

Už mane balsavusiems (kartais net raginusiems kitus tai daryti) turiu moralinę pareigą siekti, kad Jūsų balsai neįgalintų į Seimą praslydusios LSDP nomenklatūros išduoti socialdemokratijos principus ir pulti į glėbį oligarchinėms partijoms. Jūs balsavote už socialdemokratų atsinaujinimą, ne už koaliciją su Karbauskiu ir Uspaskichu. Deja, šį kartą mums pritrūko jėgos.

Sėkmės Jums, Radvile!“

Lrytas.lt primena, kad po pirmojo rinkimų turo G.Paluckas viešai pareiškė, kad socialdemokratai antrajame rinkimų ture rems Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos kandidatus. Vis dėlto tai sukėlė diskusijų audrą partijos viduje, o paramą konservatoriams pirmasis išreiškė LSDP narys Liutauras Gudžinskas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.