Seime – koronaviruso atvejis: užsikrėtė antradienį posėdyje dalyvavęs valstiečių frakcijos narys

Koronavirusu užsikrėtė pralamentaras Valerijus Simulikas, antradienį dalyvavęs Seimo posėdyje. Valstiečių frakcijai priklausantis V.Simulikas apie ligą šeštadienio vakarą pranešė socialiniame tinkle „Facebook“.

Seime – koronaviruso atvejis: užsikrėtė antradienį posėdyje dalyvavęs valstietis.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Seime – koronaviruso atvejis: užsikrėtė antradienį posėdyje dalyvavęs valstietis.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 24, 2020, 7:20 PM, atnaujinta Oct 24, 2020, 7:29 PM

„Gavau atsakymą. Mano koronaviruso testas – teigiamas. Iki paskutinės minutės tikėjausi, kad to nebus. Vyliausi, jog tai tik peršalimas ar kas nors panašaus. Nieko nepadarysi, yra kaip yra“, – rašė politikas.

Šeštadienį užfiksuotas naujas atvejų rekordas

Nacionalinis visuomenės sveikatos centras (NVSC) šeštadienį pranešė, kad per praėjusią parą Lietuvoje patvirtinti 474 koronavirusinės infekcijos (COVID-19) atvejai. 188 iš jų registruoti Vilniaus, 89 Kauno, 75 Klaipėdos, 54 Šiaulių, 21 Marijampolės, 20 Telšių, 14 Tauragės, 9 Alytaus, 3 Utenos ir 1 Panevėžio apskrityse.

Šiuo metu atlikti 318 atvejų epidemiologiniai tyrimai. Po kontakto su asmenimis, kuriems patvirtintas koronavirusas, epidemiologų vertinimu, pagal šiuo metu turimus duomenis, praėjusią parą užsikrėtė 177 asmenys.

Be to, registruoti 2 įvežtiniai atvejai: po 1 – iš Baltarusijos ir Norvegijos. Tuo tarpu, 139 asmenų užsikrėtimo aplinkybės nėra aiškios, t. y epidemiologinių tyrimų metu nustatyta, jog asmenys išvykę į užsienį nebuvo, su patvirtintais COVID-19 atvejais nebendravo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.