Radviliškio Kalėdų eglės įžiebime – ir mama Žiema, ir nykštukas Šaltukas

Artėja didžiosios metų šventės. Miestai ir miesteliai savo aikštėse pradėjo žaliaskarių eglių įžiebimo maratoną. Penktadienį Radviliškyje virtualiai transliuotos „Žiemos pasakos“ veikėjai Kalėdų Senelis, mama Žiema ir nykštukas Šaltukas, padedami Snaigių ir visų radviliškiečių gerų norų, įžiebė pagrindinę Radviliškio miesto eglę ir tradicinę kalėdinių eglučių alėją.

 Kalėdų eglės įžiebimas Radviliškyje.<br> S.Mikučio (radviliskis.lt) nuotr.
 Kalėdų eglės įžiebimas Radviliškyje.<br> S.Mikučio (radviliskis.lt) nuotr.
 Kalėdų eglės įžiebimas Radviliškyje.<br> S.Mikučio (radviliskis.lt) nuotr.
 Kalėdų eglės įžiebimas Radviliškyje.<br> S.Mikučio (radviliskis.lt) nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

radviliskis.lt

Dec 6, 2020, 2:00 PM

Nepaisant to, kad šie metai nebuvo labai linksmi, nykštukas Šaltukas, rašydamas laišką Kalėdų seneliui, mažoje savo širdelėje rado džiaugsmingų akimirkų, smagių emocijų, kurios ir pakvietė Kalėdų Senelį į Radviliškio miestą drauge su visais radviliškiečiais džiaugsmingai įžiebti visas kalėdines girliandas.

„Šie metai – kitokie, tad ir švenčių laukimas kitoks. Ramesnis, virtualus, tačiau širdyje artimesnis. Artimesnis tikėjimu, norėjimu ir viltimi. Rūpinkimės savimi ir aplinkiniais, paskambinkime dažniau savo artimiesiems ar draugams, su kuriais seniai kalbėjomės. Palinkėkime vienas kitam kantrybės, ramybės bei meilės, o svarbiausia – likime sveiki!“, – atverti širdis kviečia Mindaugas Pauliukas, Radviliškio rajono savivaldybės mero pavaduotojas.

Saugių, sveikų ir drauge džiaugsmingų švenčių linki ir Radviliškio rajono savivaldybės administracijos direktorė Jolanta Margaitienė. „Šiais metais tiek švenčių laukimas, tiek pačios šventės bus kitokios, pakoreguotos karantino reikalavimų. Jas praleisime šeimos rate, intymiau, ramiau. Pasipuoškime širdyse pozityviomis mintimis. Skleiskime gerąją energiją, pasipuoškime namus, langus, laiptines, būkime bendruomeniški, dalykimės gerumu. Tik nuo mūsų pačių priklauso, kokios bus šventės, tad ruoškimės didžiosioms metų šventėms ir neleiskime niekam iš mūsų pavogti Kalėdų“, – sakė ji.

„Žiemos pasaką“ kūrė ir visus džiugino Radviliškio miesto kultūros centro kolektyvas.

Radviliškio miesto centre pagrindinei Kalėdų eglei kompaniją palaiko ir tradicinė Kalėdų eglučių alėja. Joje – 31 kalėdinė eglutė, savo netradiciniais sprendimais stebinanti visus alėjos lankytojus. Jau penktą kartą Radviliškio miesto seniūnija drauge sukurti šią alėją kviečia visus norinčius radviliškiečius, Radviliškyje įsikūrusias įmones ir įstaigas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.