I. Šimonytė sveikina stačiatikius ir sentikius šventų Velykų proga

Ministrė Pirmininkė Ingrida Šimonytė sveikina Lietuvos ortodoksų (stačiatikių) ir sentikių apeigų bendruomenes šv. Velykų proga.

Ingrida Šimonytė<br>V.Skaraičio nuotr.
Ingrida Šimonytė<br>V.Skaraičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-05-02 08:56

Tegul didysis stebuklas – Kristaus Prisikėlimas visada liudija amžinąją gyvenimo pergalę ir džiaugsmą, įkvepia drąsos ir pasitikėjimo, suteikia jėgų ir vilties įveikiant visas kasdienybės negandas.

Nors antrus metus šventų Velykų nuotaiką temdo pandemija, nors neturime galimybių prie gražios šventės stalo tradiciškai susiburti su giminėmis, lankyti bičiulius, bet vis daugiau pasitikėjimo suteikia žmonijos susitelkimas nugalėti pandemiją.

Dėkoju visiems, kurie nepailsdami gelbėja gyvybes, bažnyčių hierarchams ir visiems dvasininkams, raginantiems tikinčiuosius skiepytis, tokiu būdu apsaugant save ir artimuosius. Esu įsitikinusi, jog šiomis šventų Velykų dienomis meilė aplanko visus geros valios žmones ir skleidžia tikėjimą kiekvienoje širdyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.