Lietuvoje lankosi Europos Komisijos narys V. Sinkevičius

Su oficialiu darbo vizitu Lietuvoje gegužės 6-7 d. lankysis už aplinką, vandenynus ir žuvininkystę atsakingas Europos Komisijos narys Virginijus Sinkevičius.

Europos Komisijos narys Virginijus Sinkevičius. <br>M.Morkevičiaus /ELTA nuotr.
Europos Komisijos narys Virginijus Sinkevičius. <br>M.Morkevičiaus /ELTA nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 6, 2021, 8:02 AM

Ketvirtadienį V. Sinkevičius susitiks su ministre pirmininke Ingrida Šimonyte ir finansų ministre Gintare Skaiste bei aptars Nacionalinį ekonomikos gaivinimo ir atsparumo didinimo planą, ES nuosavų išteklių sistemos įgyvendinimą ir ES fiskalinės drausmės taisykles, taip pat naują tvarių finansų ir žaliosios taksonomijos priemonių rinkinį.

Susitikime su Lietuvos banko valdybos pirmininku Gediminu Šimkumi Europos Komisijos narys aptars Lietuvos ekonominę padėtį ir prognozes, Europos Komisijos žaliąsias iniciatyvas ir ekonomikos gaivinimo ir atsparumo didinimo priemonę.

Europos Komisijos atstovybė Lietuvoje praneša, kad penktadienį V. Sinkevičius lankysis Klaipėdoje. Numatoma, kad dalyvaus konferencijoje „Žaliasis kursas“. Kruizinių laivų terminale EK narys pasveikins sportinio buriavimo varžybose „The Ocean Race Europe“ dalyvaujančias įgulas ir įteiks ES vėliavas.

V. Sinkevičius taip pat susitiks su „Klaipėda – Europos jaunimo sostinė 2021“ atstovais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.