Prie žemės ūkio ministro komandos prisijungė patarėjas S. Jarmalis

Žemės ūkio ministro Kęstučio Navicko komandą papildė patarėjas Saulius Jarmalis, kuris bus atsakingas už ministerijos strateginę komunikaciją.

Saulius Jarmalis<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Saulius Jarmalis<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 24, 2021, 11:20 PM

S. Jarmalis iki šiol daugiau kaip trejus metus vadovavo „Sodros“ komunikacijai, prieš tai ėjo projektų vadovo pareigas komunikacijos agentūroje „Fabula ir partneriai“, dirbo dienraštyje „Lietuvos rytas“ ir naujienų portale lrytas.lt žurnalistu, redaktoriumi. Jis yra įgijęs Komunikacijos ir informacijos magistro laipsnį Vilniaus universitete.

Žemės ūkio ministro patarėjų komandoje taip pat dirba ministro atstovas spaudai Algirdas Igorius, Kristina Simonaitytė, patarinėjanti klimato kaitos, ekosistemų ir aplinkosaugos priemonių klausimais, Rokas Petrašiūnas, atsakingas už Žemės ūkio ministerijos įmonių ir įstaigų valdyseną bei korupcijos prevenciją, bei Daivaras Rybakovas, kuruojantis kooperacijos, trumpų maisto tiekimo grandinių, maisto švaistymo klausimus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.