Liberalų sąjūdžio Kauno miesto skyriaus pirmininke tapo N. Putrienė

 Liberalų sąjūdžio Kauno miesto skyriaus pirmininke išrinkta Nijolė Putrienė, penktadienį pranešė skyrius.

 Liberalų sąjūdžio Kauno miesto skyriaus pirmininke tapo N. Putrienė.<br>  LS nuotr.
 Liberalų sąjūdžio Kauno miesto skyriaus pirmininke tapo N. Putrienė.<br>  LS nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 4, 2021, 10:33 AM

Naujoji Kauno liberalų lyderė akcentavo būtinybę liberalams sustiprinti pozicijas Kaune – grįžti į miesto politinį žemėlapį, sėkmingai dalyvauti artėjančiuose savivaldos rinkimuose, suformuoti stiprią liberalų frakciją miesto taryboje ir aktyviai dalyvauti priimant svarbiausius miesto sprendimus.

Kaunas, kaip augantis ir šiuolaikinis miestas, turi nepamiršti ir miestiečių, verslo poreikių bei juos atliepti. Turime aktyviau bendrauti su Kauno miesto bendruomenėmis, nebijoti imtis iniciatyvos ir lyderystės sprendžiant aktualiausius miesto klausimus ir tai daryti kartu su bendruomenėmis“, – sakė N. Putrienė.

„Dabartinė vienvaldystės situacija mieste labai aiškiai parodo, kad didelei miestiečių daliai yra neatstovaujama, negirdimos bendruomenės ir jų idėjos miestui, sprendimai dažnai priimami už uždarų durų. Tikiu, kad visų mūsų pastangomis po 2023 metų savivaldos rinkimų situacija pasikeis, turėsime stiprią liberalų frakciją miesto taryboje, o Kauno skyrius bus didžiausia ir aktyviausias Liberalų sąjūdžio bendruomenės dalis“, – teigė politikė.

Socialinių mokslų daktarė, švietimo vadybos ekspertė N. Putrienė 2017–2019 metais dirbo Kauno miesto savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotoja, šiuo metu ji yra Vyriausybės kanceliarijos patarėja švietimo klausimais.

Septyniais skyriaus pirmininko pavaduotojais patvirtinti Marius Gurskas, Rimantas Mikaitis, Inga Kupčiūtė, Sigitas Šliažas, Rasa Tamošiūnienė, Aistis Vaitiekaitis ir Ramūnas Gatautis. Skyriaus sekretore patvirtinta Kristina Ferro.

Iki šiol Kauno liberalams vadovavo kultūros vadybos ir politikos ekspertas Sigitas Šliažas.

2015 metais liberalai Kaune turėjo keturis mandatus ir dirbo valdančiojoje koalicijoje. 2019 metais rinkimus triuškinama persvara laimėjus „Vieningam Kaunui“, į tarybą nebuvo išrinktas nė vienas Liberalų sąjūdžio narys.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.