A. Bilotaitė ir G. Landsbergis iki šiol neatsakė į praėjusią savaitę valstiečių frakcijos kvietimą susitikti

Opozicinės Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) frakcija prieš savaitę dėl nelegalios migracijos krizės į susitikimą pakvietė vidaus reikalų ministrę Agnę Bilotaitę ir užsienio reikalų ministrą Gabrielių Landsbergį, tačiau valstiečių frakcijos seniūnė Aušrinė Norkienė tvirtina, jog iki šiol jie nėra iš ministrų sulaukę nei teigiamo, nei neigiamo atsakymo.

Agnė Bilotaitė, Gabrielius Landsbergis.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Agnė Bilotaitė, Gabrielius Landsbergis.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Agnė Bilotaitė, Gabrielius Landsbergis.<br>V.Skaraičio nuotr.
Agnė Bilotaitė, Gabrielius Landsbergis.<br>V.Skaraičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Aug 4, 2021, 5:00 PM

„Vakar dar kartą teiravomės, tai atsakymo taip ir nėra. „Ne, neateisime“ jie nesako, galbūt ieško patogaus laiko, bet, kad ateis, dar nepasakė“, – Eltai sakė A. Norkienė.

„Jokio atsakymo. Tarp dangaus ir žemės dabar „kybome“ visi ir laukiame“, – juokavo valstietė, kartu pažymėdama, kad jau praėjo savaitė nuo kvietimo pateikimo, todėl ji teigia jau neturinti didelių vilčių, jog susitikimas apskritai įvyks.

Visgi A. Norkienė patikslino, kad tiek valdančiųjų, tiek opozicinių parlamentinių frakcijų seniūnai ketvirtadienį susitinka su premjere Ingrida Šimonyte.

„Premjerė kvietė. Rytoj visų frakcijų ir pozicijos, ir opozicijos seniūnai esame pakviesti pas ją į susitikimą“, – teigė LVŽS frakcijos seniūnė.

ELTA primena, kad vidaus ir užsienio reikalų ministrus valstiečiai praėjusį trečiadienį pakvietė į susitikimą, siūlydami savo pagalbą migrantų krizės valdymo klausimu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.