„Laisvė ir Teisingumas“ nusprendė dalyvauti 2023 metų savivaldybių tarybų – tiesioginiuose merų rinkimuose

Posėdžiavusi Seimo nario Remigijaus Žemaitaičio vadovaujama politinė partija „Laisvė ir Teisingumas“ Taryba priėmė sprendimą dalyvauti artėjančiuose 2023 metais vyksiančiuose savivaldybių tarybų – tiesioginiuose merų rinkimuose.

Laisvė ir teisingumas.<br>V.Skaraičio nuotr.
Laisvė ir teisingumas.<br>V.Skaraičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 19, 2021, 11:12 AM, atnaujinta Oct 19, 2021, 1:50 PM

Partijos Tarybos posėdžio metu buvo aptarti ir rinkiminės programos matmenys su kuriais nuo šiol dirbs ir partijos Darbo grupė bei Komitetai. Partijos Tarybos posėdžiui pirmininkavo Valdybos nariai, Prienų vicemerė – Loretą Jakinevičienė bei buvęs Vidaus reikalų ministras – Regimantas Čiupaila.

„Labai smagu gyvai sutikti kolegas, po tikrai labai ilgo laiko. Nors posėdžio metu dėvėjome kaukes, tačiau jos neuždengė degančių partijos Tarybos narių bei svečių akių. Džiaugiuosi partijos kolegų motyvacija judėti į priekį ir pradėti ruošis artėjantiems rinkimams iš anksto.

Partijos komitetai vienija savo sričių profesionalus, todėl žinau, kad posėdžio metu aptarti programos metmenys – gerose rankose, kolegoms linkiu sėkmės darbuose. Taip pat džiaugiuosi vienbalsiu kolegų sprendimų dalyvauti artėjančiuose savivaldybių tarybų bei tiesioginiuose merų rinkimuose. Esu įsitikinęs, kad tikrai ne be reikalo.

Partijos Skyriuose turime labai stiprių ir savo rajonų labui nuoširdžiai dirbančių ir itin didelį palaikymą turinčių žmonių, kurie rajono labui dirba visada, ne tik prieš rinkimus, kaip daugelis kitų partijų kandidatų“, – kalbėjo partijos pirmininkas, Seimo narys Remigijus Žemaitaitis.

Partija „Laisvė ir teisingumas“ vienija beveik 5 tūkstančius narių ir simpatikų visoje Lietuvoje. 6 partijos nariai eina miestų merų pareigas. Daugiau kaip šimtas partijos atstovų dirba tarybos nariais įvairiose šalies savivaldybėse. Kelmės rajono mero rinkimuose, partijos remiamas kandidatas Ildefonsas Petkevičius yra antrąjame rinkimų ture.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.