Trakų ir Kelmės merų rinkimų antrajame ture – išankstinis balsavimas

Trečiadienį prasideda išankstinis balsavimas Trakų ir Kelmės merų rinkimų antrajame ture, į jį pateko du daugiausiai balsų pirmajame ture surinkę kandidatai.

Trakai.<br>V.Skaraičio nuotr.
Trakai.<br>V.Skaraičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 20, 2021, 8:41 AM

Balsavimas iš anksto vyks trečiadienį ir ketvirtadienį nuo 8 ryto iki 20 valandos vakaro Trakų rajono ir Kelmės rajono savivaldybių pastatuose.

Taip pat trečiadienį prasideda ir iki penktadienio tęsis balsavimas specialiuose punktuose, kur balsuojama sveikatos priežiūros įstaigose, globos namuose, įkalinimo vietose.

Namuose nuo penktadienio balsuos neįgalieji, juos slaugantys asmenys, dėl ligos laikinai nedarbingi žmonės, 70 metų ir vyresni asmenys, taip pat rinkėjai, dėl koronaviruso esantys saviizoliacijoje.

Dėl Trakų rajono vadovo posto varžosi Liberalų sąjūdžio kandidatas Andrius Šatevičius ir Lietuvos lenkų rinkimų akcijos-Krikščioniškų šeimų sąjungos kandidatas Jaroslavas Narkevičius. Pirmajame ture A. Šatevičius surinko 31,82 proc. balsų, J. Narkevičius – 29,42 proc. balsų.

Antrajame ture Kelmės rajono savivaldybėje varžosi savarankiškai išsikėlęs Ildefonsas Petkevičius ir Lietuvos socialdemokratų partijos atstovas Stasys Jokubauskas. Per pirmąjį turą spalio 10 dieną I. Petkevičius surinko 36,4 proc. balsų, o S. Jokubauskas – 17,56 proc. balsų.

Rinkimų dieną balsavimas antrajame ture vyks sekmadienį, rinkėjai apylinkėse balsuos nuo 7 ryto iki 20 valandos vakaro.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.