V. Čmilytė-Nielsen išvyksta darbo vizito į Prancūziją

Seimo pirmininkė Viktorija Čmilytė-Nielsen antradienį su darbo vizitu išvyksta į Paryžių, kur dalyvaus susitikimuose, skirtuose Baltijos šalių ir Prancūzijos diplomatinių santykių užmezgimo 100 metų jubiliejui pažymėti.

Viktorija Čmilytė-Nielsen<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Viktorija Čmilytė-Nielsen<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Viktorija Čmilytė-Nielsen <br>T.Bauro nuotr.
Viktorija Čmilytė-Nielsen <br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Nov 22, 2021, 1:07 PM

Lapkričio 23–25 dienomis parlamento vadovė kartu su Latvijos Saeimos pirmininke Ināra Mūrniece ir Estijos Rygikogo pirmininku Jūriu Ratasu Prancūzijos Respublikos Nacionalinės Asamblėjos pirmininko Richardo Ferrando kvietimu dalyvaus susitikimuose, skirtuose diplomatinių santykių de facto ir de jure užmezgimo 100-mečiams pažymėti.

Trijų Baltijos šalių parlamentų pirmininkai susitiks su Prancūzijos Senato pirmininku Gérardu Larcher ir Nacionalinės Asamblėjos pirmininku R. Ferrandu, dalyvaus iškilminguose pietuose Lietuvos, Latvijos, Estijos ir Prancūzijos diplomatinių santykių šimtmečiui paminėti.

Vizito metu Seimo pirmininkė susitiks su Prancūzijos politikais, politologais, apžvalgininkais ir akademikais, Prancūzijos lietuvių bendruomenės nariais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.